Haluaisitko muutoksia elämääsi hevosten kanssa?

Kerro tilanteesi meille. Mietitään yhdessä miten voisimme auttaa!

Tiimistämme löytyy tukihenkilöitä hevosalan eri ammattiryhmistä (mm. hevosen koulutus, kuntoutus, hieronta, kavionhoito, ratsastusopetus, ajo-opetus) ympäri Suomea. Toimimme yhteistyössä, jotta jokaisen hevosen tilanne voidaan selvittää kokonaisuutena. Voimme auttaa sinua ja hevostasi etänä tai paikan päällä. Hinnastomme löydät jokaisen omilta esittelysivuilta. Etätuki voidaan aloittaa puhelimitse alk. 25e/h sis. alv.
Kaikki tukihenkilömme toimivat samojen arvojen mukaisesti. Meille tärkeintä on se, ettei hevosta missään vaiheessa pakoteta tekemään asioita, joihin se ei pysty. Sen sijaan autamme hevosia kouluttamalla niitä suoriutumaan ihmiselle tarpeellisista tilanteista, tehtävistä ja toimenpiteistä. Jokainen tukihenkilöistämme tarjoaa palveluitaan täydestä sydämestään auttaakseen hevosia.

Huom. Mikäli hevonen tarvitsee lääkinnällistä apua, suosittelemme ottamaan yhteyttä lähimpään eläinlääkäriin. Toimintamme ei ole hevosen henkiinjäämiselle välttämättömien lääkintä- tai hoitotoimenpiteiden tekemistä.
Toimintamme periaatteista voit lukea lisää -> Tavoitteena myötätuntoisempi hevoskulttuuri
Olemme tekemässä koko Suomen kattavaa tukiverkostoa hevosten ja hevosihmisten avuksi. Tule mukaan! Haluaisitko mukaan auttamaan hevosia?Kysy lisää info@autahevosta.fi.


Voit ottaa yhteyttä myös suoraan haluamaasi tukihenkilöön, kouluttajaan tai valmentajaan sähköpostilla (etunimi@autahevosta.fi). Löydät esittelymme, myynnissä olevat tuotteet, valmennukset, verkkokurssit sekä palvelut klikkaamalla nimiä tai kuvia. Etätuki voidaan aloittaa varaamalla aika puhelimitse tai videona:

Auta hevosta -etätuki, aloituspuhelu 60min


Tervetuloa tutustumaan meihin!

Tiimistämme löytyy tällä hetkellä jäseniä ympäri Suomea. Alla olevasta kartasta löydät nykyiset tukihenkilömme.Tiimin jäsenten esittely

Päivi Huhtanen, Ihmehevonen Tmi

Heippa, minä oon Huhtasen Päivi ja olen tämän sivuston perustaja. Toimin kengättömien hevosten vuoluneuvojana ja Scoot bootsien maahantuojana. Meidän pihatossa täällä Ylöjärvellä asuu kaksi omaa hevostani Kukka ja Pulla sekä kaksi Ulla Uosukaisen hevosta, Ville ja Heta. Järj... Lue lisää »

Ulla Uosukainen - Tmi Hevoshoiva

Hei! Olen Ulla Uosukainen, tarjoan hevosten kouluttamista positiivisella vahvisteella, hierontaa, sekä Scoot Bootsien sovitus- ja neuvontapalveluita. Hevosharrastukseni on alkanut jo pikkutyttönä ravitallilta Etelä-Pohjanmaalta. Samalta tallilta sain myös ensimmäisen oma... Lue lisää »

Hanna Pietiläinen

Olen Hanna Pietiläinen, koulutukseltani nuoriso- ja yhteisöohjaaja. Ohjaan HehKu™ -hevostunteja Hehkumaan Hevostilalla Ylöjärvellä. Lue lisää »

Minna Wirzenius-Karjalainen Equus felix Tmi

Olen Minna Wirzenius-Karjalainen Ylöjärveltä. Tarjoan hevoshierontaa, hevosshiatsuhoitoja sekä valmennan istunta- ja mielikuvalähtöistä ratsastusta ja kommunikointia hevosen kanssa myös maastakäsin. Hevosurani on jo aika pitkä. Olen aloittanut hevosten kanssa harrastamise... Lue lisää »

Suvi Suur-Inkeroinen/ Suvin Tuulet/ Tietoinen ratsastus

Hei! Olen Suvi Suur-Inkeroinen ja tarjoan monipuolisesti erilaisia palveluita, joita kaikkia yhdistää kehon ja mielen hyvinvointi, niin ihmisillä kuin hevosillakin. Päätoimintani kohdistuu valmentamiseen/ohjaukseen sekä erilaisiin hoitoihin: Opetan ratsastusta, jos... Lue lisää »

Akupunktioeläinlääkäri Maria Piipponen

Hei! Olen eläinkääkäri Maria Piipponen Tampereelta. Olen suorittanut kansainvälisen akupunktioeläinlääkärin sertifikaatin (CVA) ja teen hevosille ja muille eläimille akupunktiohoitoja. Neulojen lisäksi käytän hoidoissa eläimen yksilöllisten tarpeiden mukaan laseria ja erila... Lue lisää »

Sara Autelo - ARTelo

Hei, olen Sara Autelo, lisensoitu Bent Branderup kouluttaja, akateemisen ratsastustaiteen osaaja, istunnan hioja ja ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja Inkoosta. Teen myös kengättömien kavioiden vuoluja. Voi parhaiten auttaa seuraavissa asioissa: hevos... Lue lisää »

Katariina Alongi - Coaching with Connection

Katariina Alongia voi moni meistä Auta hevosta -tiimiläisistä kiittää alkusysäyksessä erilaisiin muutoksiin hevospoluillamme. Moni meistä on käynyt Katariinan kursseilla ja luennoilla. Hänen tapansa kertoa hevosista laittaa monet ajattelemaan asioista eri tavalla. Katariina op... Lue lisää »

Riina Harinen

Hei! Olen Riina Harinen, ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja. Tarjoan hevosten koulutuspalveluita sekä apua hevosten hyvinvoinnin lisäämiseen ja yhteistyön parantamiseen hevosen kanssa. Kiinnostukseni eläinten kouluttamiseen heräsi toden teolla ensimmäisen o... Lue lisää »

Annika Hytönen - Balance & Flow

Hei, olen Annika Hytönen ja opetan istuntaa sekä ratsastusta klassiseen ratsastukseen pohjautuen. Opetan myös maasta käsin työskentelyä ja hevosen kouluttamista sekä ohjaan pilates- ,jooga-, ja kehotietoisuuskursseja ratsastajille. Ratsukon näkeminen kokonaisuutena, jossa h... Lue lisää »

Riikka Miikkulainen

Hei, nimeni on Riikka Miikkulainen, olen 41 –vuotias maatilayrittäjä Eurajoelta. Tarjoan tukea etänä tai paikan päällä kengättömyyteen tai pihattoelämään siirtymisessä sekä teen kengättömien hevosten vuoluja Satakunnan alueella. Vuosien varrella on kertynyt paljon käytän... Lue lisää »

Sonja Jokiranta - Luovuuden Lakeus, Lapua

Ihmisten ja eläinten välisen sekä traumatietoisen kohtaamisen asiantuntijapalvelut, eläinavusteinen terapia, EASEL-tunnetaitovalmennukset, maastakäsittely- ja tanssii hevosen kanssa -tunnit, CWC-istuntaopetus ja kehotietoinen ratsastus, henkisen väkivallan tunnistaminen ja ehkäisy talliympäristössä -koulutukset ja luennotTaustajoukoissamme on lisäksi paljon muitakin hevosalan ammattilaisia.

Heidän tarinansa löytyvät täältä:

Yhteistyössä eläintenkouluttaja Aino Koivukunnas, Hevosilo

Yhteistyössä kengättömien hevosten vuolija Irina Chernyuk

Yhteistyössä hevosvarusteiden valmistaja Eva Seikola / Vahalanka