Haluaisitko muutoksia elämääsi hevosten kanssa?

Kerro tilanteesi meille. Mietitään yhdessä miten voisimme auttaa!

Tiimistämme löytyy tukihenkilöitä hevosalan eri ammattiryhmistä (mm. hevosen koulutus, kuntoutus, hieronta, kavionhoito, ratsastusopetus, ajo-opetus) ympäri Suomea. Toimimme yhteistyössä, jotta jokaisen hevosen tilanne voidaan selvittää kokonaisuutena.
Voimme auttaa sinua ja hevostasi etänä tai paikan päällä. Hinnastomme löydät jokaisen omilta esittelysivuilta. 

Kaikki tukihenkilömme toimivat samojen arvojen mukaisesti. Meille tärkeintä on se, ettei hevosta missään vaiheessa pakoteta tekemään asioita, joihin se ei pysty. Sen sijaan autamme hevosia kouluttamalla niitä suoriutumaan ihmiselle tarpeellisista tilanteista, tehtävistä ja toimenpiteistä. Jokainen tukihenkilöistämme tarjoaa palveluitaan täydestä sydämestään auttaakseen hevosia.

Huom. Mikäli hevonen tarvitsee lääkinnällistä apua, suosittelemme ottamaan yhteyttä lähimpään eläinlääkäriin. Toimintamme ei ole hevosen henkiinjäämiselle välttämättömien lääkintä- tai hoitotoimenpiteiden tekemistä.

Toimintamme periaatteista voit lukea lisää -> Tavoitteena myötätuntoisempi hevoskulttuuri
Olemme tekemässä koko Suomen kattavaa tukiverkostoa hevosten ja hevosihmisten avuksi. Tule mukaan! Haluaisitko mukaan auttamaan hevosia?Kysy lisää info@autahevosta.fi.


Voit ottaa yhteyttä myös suoraan haluamaasi tukihenkilöön, kouluttajaan tai valmentajaan sähköpostilla (etunimi@autahevosta.fi). Löydät esittelymme, myynnissä olevat tuotteet, valmennukset, verkkokurssit sekä palvelut klikkaamalla nimiä tai kuvia. Etätuki voidaan aloittaa varaamalla aika puhelimitse tai videona:

Auta hevosta -etätuki, aloituspuhelu 60min


Tervetuloa tutustumaan meihin!

Tiimistämme löytyy tällä hetkellä jäseniä ympäri Suomea. Alla olevasta kartasta löydät nykyiset tukihenkilömme.Tiimin jäsenten esittely

Päivi Huhtanen, Ihmehevonen Tmi

Heippa, minä oon Huhtasen Päivi ja olen tämän sivuston perustaja. Toimin kengättömien hevosten vuoluneuvojana ja Scoot bootsien maahantuojana. Meidän pihatossa täällä Ylöjärvellä asuu kaksi omaa hevostani Kukka ja Pulla sekä kaksi Ulla Uosukaisen hevosta, Ville ja Heta. Järj... Lue lisää »

Ulla Uosukainen - Tmi Hevoshoiva

Hei! Olen Ulla Uosukainen, tarjoan hevosten kouluttamista positiivisella vahvisteella, hierontaa, sekä Scoot Bootsien sovitus- ja neuvontapalveluita. Hevosharrastukseni on alkanut jo pikkutyttönä ravitallilta Etelä-Pohjanmaalta. Samalta tallilta sain myös ensimmäisen oma... Lue lisää »

Hanna Pietiläinen

Olen Hanna Pietiläinen, koulutukseltani nuoriso- ja yhteisöohjaaja. Ohjaan HehKu™ -hevostunteja Hehkumaan Hevostilalla Ylöjärvellä. Lue lisää »

Minna Wirzenius-Karjalainen Equus felix Tmi

Olen Minna Wirzenius-Karjalainen Ylöjärveltä. Tarjoan hevoshierontaa, hevosshiatsuhoitoja sekä valmennan istunta- ja mielikuvalähtöistä ratsastusta ja kommunikointia hevosen kanssa myös maastakäsin. Hevosurani on jo aika pitkä. Olen aloittanut hevosten kanssa harrastamise... Lue lisää »

Sara Autelo - ARTelo

Hei, olen Sara Autelo, lisensoitu Bent Branderup kouluttaja, akateemisen ratsastustaiteen osaaja, istunnan hioja ja ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja Inkoosta. Teen myös kengättömien kavioiden vuoluja. Voi parhaiten auttaa seuraavissa asioissa: hevos... Lue lisää »

Riikka Miikkulainen

Hei, nimeni on Riikka Miikkulainen, olen 41 –vuotias maatilayrittäjä Eurajoelta. Tarjoan tukea etänä tai paikan päällä kengättömyyteen tai pihattoelämään siirtymisessä sekä teen kengättömien hevosten vuoluja Satakunnan alueella. Vuosien varrella on kertynyt paljon käytän... Lue lisää »

Sonja Jokiranta - Luovuuden Lakeus, Lapua

Ihmisten ja eläinten välisen sekä traumatietoisen kohtaamisen asiantuntijapalvelut, eläinavusteinen terapia, EASEL-tunnetaitovalmennukset, maastakäsittely- ja tanssii hevosen kanssa -tunnit, CWC-istuntaopetus ja kehotietoinen ratsastus, henkisen väkivallan tunnistaminen ja ehkäisy talliympäristössä -koulutukset ja luennotTaustajoukoissamme on lisäksi paljon muitakin hevosalan ammattilaisia.

Heidän tarinansa löytyvät täältä:

Yhteistyössä Katariina Alongi - Coaching with Connection

Yhteistyössä Heinätin -Rauha mielessä ja mahassa, Equine Innovations Ltd

Yhteistyössä eläintenkouluttaja Aino Koivukunnas, Hevosilo

Yhteistyössä Suvi Suur-Inkeroinen/ Suvin Tuulet/ Tietoinen ratsastus

Yhteistyössä kehotietoisuuden ja istunnan opettaja Annika Hytönen - Balance & Flow

Yhteistyössä kengättömien hevosten vuolija Irina Chernyuk

Yhteistyössä hevosvarusteiden valmistaja Eva Seikola / Vahalanka

Yhteistyössä akupunktioeläinlääkäri Maria Piipponen

Yhteistyössä eläintenkouluttaja Riina Harinen