Sara Autelo - ARTelo


Tukihenkilöt by ARTelo / Sara A., 25.10.2020

Hei,

olen Sara Autelo, lisensoitu Bent Branderup kouluttaja, akateemisen ratsastustaiteen osaaja, istunnan hioja, ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja sekä erikoisammattitutkinto-opiskelija Inkoosta.

26

Voi parhaiten auttaa seuraavissa asioissa:

  • hevosen tasapainon, suoruuden ja ratsastettavuuden ongelmat
  • ratsastus- ja ratsastettavuusongelmat
  • istunnan kehittäminen ja parantaminen
  • ratsastajan istunnan haasteet
  • ratsastuspelot ja jännitykset
  • ongelmalliset käytökset (myös muut kotieläimet)
  • hoito-, toimenpide- ja eläinlääkäri pelot (myös muut kotieläimet)

Eläinten ja ihmisten kanssa toimiminen on ollut intohimoni kohde aina ja olen elättänyt itseni pelkästään hevospalveluilla 10 vuotta. Ensimmäiset ratsastustunnit olen pitänyt yli 20 vuotta sitten. Rakastuin hommaan jo tuolloin niin, että olen kehittänyt vuosien kuluessa siitä itselleni ammatin. Pidän itseäni eräänlaisena tulkkina, autan ihmisiä ymmärtämään eläimiä, niiden käytöstä (toivottua ja ei-toivottua) sekä toiminaan niin, että ihminen ei omalla käytöksellään aiheuttaisi ongelmia – ratsastaessaan tai eläinten kanssa muuten toimiessaan.

Olen suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon ja opiskelen koko ajan käytännössä hevosten kanssa lisää. Suoritan eläintenhoidon erikoisammattitutkintoa suuntauksena eläintenkoulutus ja kouluratsastus. Eläinten oppimisen psykologia on ollut teoriapuolella kiinnostukseni aihe 2000-luvun alusta. Jo sitä ennen olen ollut niin onnekas, että olen päässyt oppimaan mahtavilta, ystävällisiltä eläimiltä miten he haluaisivat heidän kanssaan toimittavan ja heitä koulutettavan. Ensimmäisiä opettajiani ovat olleet kyyttö Muussa, kakadu Fritz, falabellat Chali ja Bahia, suomenhevonen Wilja sekä eräs sydämenvalloittaja maaoravaherra, jonka nimi on päässyt mielestäni haihtumaan. Tämän lisäksi elämässäni oli nuoruusvuosinani vuohia, lampaita, kaneja, marsuja, sikoja, ankkoja, kanoja, joutsenia, kissoja ja koiria. Heiltä kaikilta, elämäni eläimiltä, koen oppineeni eniten.

26

Olen ensimmäinen suomalainen akateemisen ratsastustaiteen ritarikunnan jäsen. ART on ollut minulle iso oivallus siitä miten meidän pitäisi ratsastusta ja ratsuhevosta katsoa, kouluttaa ja auttaa. Hevonen ei ole syntynyt ratsastaja selässään ja meille ihmisille jää iso vastuu siitä, miten opetamme hevosen kantamaan itseämme. Olen ainoa suomalainen lisensoitu Bent Branderup -kouluttaja.

Missä?

Olen käytettävissänne ympäri Suomen. Liikun päivittäin Länsi-Uudenmaan alueella, viikottain laajemmin Uudellamaalla sekä käyn säännöllisesti Turun, Riihimäen, Kuopion ja Kouvolan suunnalla. Etäyhteydet pelaavat myös loistavasti, joten moni asioita voidaan hoitaa jo ennen kuin pääsen fyysisesti paikalle.

Hinnasto (hinnat sisältävät arvonlisäveron)

Etäneuvonta 25 € / alkava 15 minuuttia
Aina ei ole mahdollisuutta pyytää ammattilaista paikalle aikatauluista, etäisyyksistä tai muista syistä johtuen. Etänä voit kysyä ja keskustella puhelimen tai Teams-yhteyden välityksellä kanssani hevosiin liittyvistä asioista, aihe on sinun päätettävissäsi
Ratsastus- ja maastakäsin tunnit Granåsassa asiakashevosella alkaen 70 €
Haluatko tutustua maastakäsintyöskentelyyn tai kehittää istuntaasi varmajalkaisen hevosen selässä? Sovitaan juuri sinulle sopiva tahti ja lähdetään kehittämään osaamistasi. Hinta riippuu käytetystä ajasta ja käyntikertojen määrästä, sovitaan etukäteen.
Ohjaus oman hevosen kanssa alkaen 50 €
Oman hevosesi kanssa voit valita työstettävän asian. Voimme keskittyä esimerkiksi haastaviin käytöksiin, hevosen liikkumisen parantamiseen, omaan istuntaasi. Ensimmäinen tapaaminen vaatii lähes poikkeuksetta tupla-ajan, sovitaan etukäteen.
Vuolut alkaen 50€
Vuolen lähinnä oman tallin hevosia sekä paikoissa, joissa minulla on jo vanhoja asiakkaita. Vuolun hintaan vaikuttaa kavioiden kunto, kauanko viime vuolusta on, onko hevonen yhteistyöhaluinen ja kauanko vuoluun menee aikaa. Ota yhteyttä niin sovitaan tarkemmin.
Matkakulut: hintoihin lisätään kulkemani matkan kulut sen mukaan miten tulen paikalle. Juna- tai lentoliput, ajetut kilometrit 0,50 € / km (sis alv 24%).

Maksutavat lasku tai käteinen, otan vastaan e-passi ja smartum suorituksia

Verkkokauppaan


Ole rohkeasti yhteydessä - tyhmiä kysymyksiä ei ole!

Sara Autelo
045 2579577

sautelo.wordpress.com
akateeminenratsastustaide.fi

Facebook

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Riikka Miikkulainen

Hei, nimeni on Riikka Miikkulainen, olen 41 –vuotias maatilayrittäjä Eurajoelta. Tarjoan tukea etänä tai paikan päällä kengättömyyteen tai pihattoelämään siirtymisessä sekä teen kengättömien hevosten vuoluja Satakunnan alueella. Vuosien varrella on kertynyt paljon käytän...
Lue lisää »

Minna Wirzenius-Karjalainen Equus felix Tmi

Olen Minna Wirzenius-Karjalainen Ylöjärveltä. Tarjoan hevoshierontaa, hevosshiatsuhoitoja sekä valmennan istunta- ja mielikuvalähtöistä ratsastusta ja kommunikointia hevosen kanssa myös maastakäsin. Hevosurani on jo aika pitkä. Olen aloittanut hevosten kanssa harrastamise...
Lue lisää »

Ulla Uosukainen - Tmi Hevoshoiva

Hei! Olen Ulla Uosukainen, tarjoan hevosten kouluttamista positiivisella vahvisteella, hierontaa, sekä Scoot Bootsien sovitus- ja neuvontapalveluita. Hevosharrastukseni on alkanut jo pikkutyttönä ravitallilta Etelä-Pohjanmaalta. Samalta tallilta sain myös ensimmäisen oma...
Lue lisää »