Haluaisitko mukaan auttamaan hevosia?


Yhteistyössä by Päivi H., 23.5.2020

Oletko hyvä kirjoittaja, valokuvaaja, somettaja tai hevosalan yrittäjä? Jos löysit sivuiltamme artikkelin, josta olet aivan samaa mieltä, saa jakaa! Kaikki keskustelujen aloitukset erilaisissa ryhmissä, somessa ja talleilla auttavat aina jotakin hevosta siellä jossakin. Kunhan vaan uskalletaan tulla esiin tekemään ystävyydestä hevosen kanssa näkyvää ja kuuluvaa.

Hevosten kuunteleminen, hevoselta kysyminen, hevosen lajityypillisten tarpeiden huomioiminen ja erilaiset pehmeämmät varustevalinnat pitäisi mielestämme olla ihan tavallista elämää hevosten kanssa. Tule mukaan tekemään ystävällisempää hevoskulttuuria Suomeen! Kerro hevosesi tarina Facebook tai Insta -sivuillamme. Miten sinä olet auttanut hevosta? Kerro kokemuksistasi, havainnoistasi ja ideoistasi meille! Haluamme tuoda julki tarinoita hevosen ja ihmisen välisestä ystävyydestä, kouluttamisesta uusimpien oppimisteorioiden mukaan, hyvältä tuntuvista ja toimivista välineistä sekä hevosen hyvinvoinnin parantamisesta.

Tavoitteenamme on luoda koko Suomen kattava tukiverkosto hevosten ja hevosihmisten avuksi. Haluamme muuttaa suomalaista hevoskulttuuria pienin askelin kohti turvallista, tyytyväistä ja vastavuoroista yhteiseloa hevosystäviemme kanssa. Hevonen ei ole tunteeton harrastusväline, jota voi kohdella alistuvana hyödykkeenä ihmisen pyrkimyksissä.

Toimintamme periaatteista voit lukea lisää: Tavoitteena myötätuntoisempi hevoskulttuuri


Hevosalan yrittäjä!

Millaisia palveluita, tuotteita tai koulutuksia sinä tarjoat asiakkaillesi? Suosittelemme mielellämme hyväksi havaittuja ja arvojemme mukaisia tuotteita, kursseja ja palveluita. Olemme avoimia kaikenlaisille yhteistyötarjouksille. Voimme räätälöidä erilaisia yhteistyökuvioita niin, että kaikki hyötyvät. Lue lisää: www.autahevosta.fi/yrittajaVoit ryhtyä auttamaan hevosia monella eri tavalla:

1. Suosittelijat
Suosittelijana ajattelet hevosasioista hyvin pitkälti samalla tavoin kuin me. Sinulla saattaa olla oma hevosprojektisi, jossa pohditaan samoja asioita. Yhteistyössä meidän kanssamme voidaan linkittää sivustoja ja tuotteita puolin ja toisin. Voit myös liittyä mukaan innokkaana valokuvaajana, vierailevana kirjoittajana tai somettajana.


2. Kauppiaat
Sinulla on jokin hyödyllinen tuote, jolla voidaan auttaa hevosia. Et välttämättä toimi itse hevosalalla tai halua mukaan kirjoittamaan artikkeleita omista kokemuksistasi. Kauppiaana saisit tuotteille ja palveluillesi kuitenkin huomattavasti lisää näkyvyyttä.


3. Hevosalan yrittäjät
Toimitko jo hevosalalla ja haluaisit lisää taustatukea omalle toiminnallesi? Voit liittyä mukaan tiimiimme täysivaltaisena jäsenenä. Jäsenenä voit myydä tuotteita, palveluita tai aloittaa tukihenkilötoiminnan sivustomme kautta.


4. Aktiiviset hevosharrastajat
Tunnetko sydämessäsi palon auttaa niin hevosia kuin ihmisiäkin eikä olisi hassumpaa saada siitä lisäksi rahaa? Meidän tiimissämme voit kehittää hevosharrastustasi kohti unelmiasi. Voimme auttaa sinua kehittämään ideaasi, tekemään myytäviä tuotteita, verkkokursseja jne. aikaan ja paikkaan sitoutumatta. Voit toimia alv-rajan alapuolella harrastelijana tai suunnitella työllistyväsi myöhemmin vaikka ihan kokonaan hevosten parissa.Tiimimme haluaa auttaa pienyrittäjiä
Yksin täytyy olla hyvin rohkea ja saada itsensä liikkeelle, kehittää ideoita, palveluita, löytää asiakkaita ja ottaa vastaan kaikki arvioivat katseet, kommentit ja kilpailevat yrittäjät. Yksin täytyy käyttää tuhottoman paljon aikaa pohjatyön tekemiseen, brändin luomiseen, toimivien sivustojen kehittämiseen ja asiakaskunnan keräämiseen. Miksi keksiä pyörää uudelleen? Meidän tiimimme on kaiken tuon ison työn tehnyt ja haluaa auttaa hevosia, hevosihmisiä ja pienyrittäjiä.


Yhdessä meissä on joukkovoimaa!
Saamme jokainen toinen toisiltamme lisää näkyvyyttä, yhteisiä asiakkaita ja tukijoukon yhteiselle unelmalle. Siksi me tarvitsemme myös Teitä, uudet jäsenet. Isolla tiimillä pystymme auttamaan toisiamme, seisomaan toistemme sanojen ja arvojen takana, löytämään toimivia ratkaisuja, tekemään yhteisiä päätöksiä, muutoksia ja suunnitelmia. Voimme jakaa tiedot ja taidot, ilot ja murheet, onnistumiset ja lannistumiset, pitää yhteisiä voimaantumishetkiä, etäpalavereita, tapaamisia ja tsempata toisiamme!


Ympäri Suomea suuri joukko hevosten auttajia
Onpa hienoa, kun meillä on kohta ympäri Suomea ”Ehkä Hieman Erilaisia Hevosihmisiä” auttamassa hevosia lempeästi ja myötätuntoisesti. Pian meiltä löytyy paljon tukihenkilöitä, jotka saadaan avuksi miettimään mikä olisi parasta hevoselle. Miksi kilpailla samoista asiakkaista toisiamme vastaan, kun voimme jakaa palveluitamme sekä alueellisesti että osaamisemme mukaan? Verkkokurssien aiheita on lukemattomasti. Jokainen voi lähestyä tiettyä teemaa omasta näkökulmastaan, jolloin asiakas saa kattavamman avun haasteisiinsa yhdeltä ja samalta sivustolta.


Tukihenkilötoiminta
Tukihenkilötoiminnaksi kutsutaan kaikkea hevosten ja hevosihmisten auttamista. Tukihenkilötoimintaa (neuvontaa, valmennusta, koulutusta) voidaan tehdä etänä (esim. puhelimitse, zoomilla tms. etäpalaverina, sähköpostilla tai Facebookissa) tai asiakkaan luona (hevosen koulutus, kuntoutus, ratsastusopetus, hieronta, vuolut, ym.). Hinnoittelu pidetään linjassa muiden samalla alueella toimivien saman alan tukihenkilöiden palveluiden kanssa.


Voit liittyä Auta hevosta -tiimin jäseneksi nyt!
Kauppiaana, hevosalan yrittäjänä ja aktiiviharrastajana voit alkaa tienata sivustollamme liittymällä jäseneksi Auta Hevosta -tiimiin. Maksat meille vuosittaisen jäsenmaksun sekä provikan verkkokaupan myynnistä ja maksupalvelusta. Me huolehdimme kaikesta muusta. Voit laittaa myyntiin tavaroita, verkkokursseja tai toimia tukihenkilönä etänä tai asiakkaiden luona. Provikka veloitetaan vain sivuston kautta maksavista asiakkaista. Voit myydä palveluitasi myös muualla.

Jäsenmaksulla ja provikalla katetaan verkkosivuston, verkkokaupan, tietoturvan, it-tuen sekä maksupalveluiden aloitusmaksut, kk-maksut, ylläpito ja kehitetään sivustoa jatkuvasti. Käytössämme on verkkosivustona ja verkkokauppa-alustana Shuriken, jonka on kehittänyt kotimainen Creaction Finland Oy. Tämä järjestelmä toimii erinomaisesti monikauppiasmyynnissä, tavaroiden ja verkkokurssien myynnissä. Jäsenemme voivat lisäksi päivittää omia sivujaan ja verkkokauppojaan. Tuotteet linkitetään puolin ja toisin molemmissa verkkokaupoissa, jolloin kaikki hyötyvät yhteisistä asiakkaista.Lähetä meille (info@autahevosta.fi) jäsenhakemus, jossa kerrot

-itsestäsi ja hevoskokemuksestasi
-omista hevosistasi
-nykyisistä hevospalveluistasi
-tulevaisuuden suunnitelmistasi, ideoistasi ja unelmistasi

Hevosalan yrittäjät voivat rekisteröityä sivuillemme tästä. Ota meihin yhteyttä (sähköpostilla tai 044-9833133/Päivi), ehdota yhteistyötä ja hyväksymme rekisteröintipyyntösi sopivilla kampanjaeduilla. :)

Rekisteröidy


Auta Hevosta -tiimi on vastuussa kaikista kirjoituksista, tuotteista ja palveluista, joita sivustomme kautta tarjotaan. Varmistamme uusien yhteistyötahojen eettiset tavat toimia esittämällä muutaman kiperän kysymyksen. Vastaathan niihin käsi sydämellä pohtien olisitko juuri sinä potentiaalinen henkilö hengenheimolaistemme joukkoon luomaan uutta hevoskulttuuria.

Tervetuloa mukaan tiimiin. <3

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Yhteistyössä Heinätin -Rauha mielessä ja mahassa, Equine Innovations Ltd

HYVINVOINTIA KOKO TALLIINHevosten hyvinvointia – ja talliarjen sujuvuutta. Kun pitkän linjan hevosihminen Katja ja entinen maailmanmestaruustason moottoripyörämekaanikko Jarkko eivät löytäneet ähky- ja mahahaavaherkän hevosensa terveysongelmiin valmiita ratkaisuja, he kehittivät ...
Lue lisää »

Hanna Pietiläinen

Olen Hanna Pietiläinen, koulutukseltani nuoriso- ja yhteisöohjaaja. Ohjaan HehKu™ -hevostunteja Hehkumaan Hevostilalla Ylöjärvellä.  Hevospolkuni alkoi melko perinteisesti lapsena ratsastuskoulussa pääkaupunkiseudulla. Kuitenkin vasta vuoden ratsastettuani putosin maastos...
Lue lisää »

Yhteistyössä hevosvarusteiden valmistaja Eva Seikola / Vahalanka

Hei! Olen Eva Seikola, kaikenlaisten käsitöiden harrastaja, joka hairahtui hevosiin vahingossa kymmenen vuotta sitten. Muutamassa vuodessa syntyi idea yhdistää kaksi rakasta harrastusta ja hiukan kypsyteltyäni ja elämäntilanteen salliessa hain Ypäjälle opiskelemaan. Valmist...
Lue lisää »