Mitä tarkoittaa yhteys hevoseen?

Tässä Päivi Huhtasen pohdintoja aiheesta:
"Pitkään kuvittelin, että meillä on hevosteni kanssa mahtava yhteys, koska sain ne menemään mihin tahansa halusin. Kilpailin kenttäratsastuksessa ja maastoradalla jos missä, on pakko olla syvä luottamus hevoseensa. Luottamus siihen, että hevonen menee kun sitä käskee.

Toinen paikka, missä sain mielenkiintoisen vastauksen mahtaviin kykyihini kilparatsastajana, tapahtui käydessäni testaamassa ratsastussimulaattoria 2010. Sain sieltä mukaani kirjallisen tulosteen istunnastani, mikä oli aivan kammottava. Vaapuin hevosen selässä jokseenkin holtittomasti ja anturit piirsivät mielenkiintoista käyrää paperille. Se siitäkin yhteydestä.

Vuosien varrella olen kokeillut suurin piirtein kaikkea mahdollista, mitä hevosen kanssa voi tehdä, potkukelkkailusta uimiseen ja kaulanarulla ratsastamisesta heinäkärryihin. Jonkinlainen yhteys hevosiini on siis täytynyt olla.

Sittemmin olen ajautunut hakemaan yhä syvempää yhteyttä rakkaisiin hevosiini. Olen käynyt hyvin mielenkiintoisilla kursseilla, hoidoissa ja tapahtumissa monenmoisista aiheista, yhteydestä itseeni ja eläimiin. Nykyään ajattelen, että on olemassa jotakin vielä paljon enemmän, mitä tälläkin hetkellä osaan vain aavistella. Odotan mielenkiinnolla kaikkea uutta."Lue lisää aiheesta blogistamme:

Tässä on hyvä olla

Ystäväni. Pysähdy hetkeksi. Hengitä syvään. Istu siihen hiekalle ja laita silmät kiinni. Kuuntele. Linnut laulaa. Unohda jo se kiire ja stressi. Ei mitään hätää. Kaikki järjestyy kyllä. Tässä on hyvä olla näin. Yhdessä.
Lue lisää »
Sivu 1 2 3