Verkkokauppa‪» Verkkokurssit‪»

Päivi Huhtanen - Hevosten heinäruokintaratkaisuja -verkkokurssi

Päivi Huhtanen - Hevosten heinäruokintaratkaisuja -verkkokurssi

Päivi Huhtanen - Hevosten heinäruokintaratkaisuja -verkkokurssi

Hinta
29.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Kuinka voit heinäruokinnalla parantaa hevosen terveyttä ja säästää aikaa, vaivaa, rahaa ja heinää? Haluaisitko laihduttaa punkeroita/lihottaa vain osaa laumasta? Kuinka voisit tarjota mahdollisimman paljon liikettä ja tasaisesti syötävää? Lompakkoystävälliset ratkaisut erilaisiin ruokintatarpeisiin on nyt koottu tämän verkkokurssin aiheeksi.

Erilaisiin ruokintaratkaisuihin tutustuttiin syksyllä 2020 etäluennolla Ylöjärvella Päivin pihatolla. Luennon tallenne on editoitu nyt verkkokurssina 2h videokoosteeksi, jotta jokainen voisi omalta kotisohvalta ympäri Suomen päästä mukaan luennolle aikatauluistaan riippumatta. :)

Verkkokurssilla esitellään Tee se itse-ratkaisuja mm. lukematon määrä erilaisia heinäverkkoja, heinälaatikoita ja ajastinportteja sekä valmista helpompaa automatiikkaa, kuten Feed-X ajastimet, Heinätin -kaapit, Paalivahdit ja hard core kestävät Hay Chix heinäverkot.

Tämän verkkokurssin aiheina on mm.
-hevosten laihduttaminen
-hiekansyönti
-hiekkaähky
-vatsahaava
-slow feeding -verkkojen aiheuttamat lihasongelmat
-kaviokuume
-lannansyönti
-heinäanalyysi
-miten kipeitä/sairastuneita hevosia voidaan auttaa
-sekä Auta hevosta -asiantuntijoittemme terveiset


Materiaalipankki
Kun ostat tämän tuotteen, saat oikeuden nähdä nämä kohteet:
Hevosten ruokintaratkaisuja (editoitu tallenne etäluennolta 11.10.2020) (Tämän kohteen katseluoikeus on voimassa 30 vrk ostosta)

Jos valitset kassalla maksutavaksi ennakkolasku tai verkkolasku, näet em. kohteet vasta, kun olemme hyväksyneen antamasi laskutustiedot. Ilmoitamme hyväksymisestä sähköpostitse. Mikäli valitset maksutavaksi ennakkolasku, näet em. kohteet vasta, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.Kommentit
Lisää kommentti