Verkkokauppa‪» Verkkokurssit‪» VIP: Auta hevosta -tiimin jäsenille‪»

Miten tehdään hyvä verkkokurssi?

Miten tehdään hyvä verkkokurssi?


Hinta
100,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplTuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Tällä verkkokurssilla opit, kuinka iso muutos elämässäsi on, kun olet vapautunut ajasta ja paikasta auttamaan hevosia ja hevosihmisiä verkkokursseja tekemällä. Asiakkaiden luokse matkustamisen ja aikataulujen säätämisen sijaan saat keskittyä viettämään aikaa omien eläintesi ja perheesi kanssa.

Miksi selittää samoja asioita jokaiselle erikseen, kun voit kuvata yleispäteviä ohjeita verkkokurssille ja jatkaa sen jälkeen suoraan paljon henkilökohtaisempaa opetusta? Verkkokurssin kerralla kunnolla tekemällä saat lisätuloja myös sillä aikaa kun nukut. :)

Tällä kurssilla opit tekemään kauniita, selkeitä, johdonmukaisia ja huolellisesti tehtyjä verkkokursseja asiakkaittesi iloksi. Verkkokurssi on ennen kaikkea mahdollisuus muutokseen. Ole sinä se rohkea esimerkin näyttäjä.

Tälle verkkokurssillle pääset mukaan liittymällä jäseneksi Auta hevosta -sivustollemme. Lue lisää: Haluaisitko mukaan auttamaan hevosia?


Materiaalipankki
Kun ostat tämän tuotteen, saat oikeuden nähdä nämä kohteet:
Kuinka tehdään hyvä verkkokurssi

Jos valitset kassalla maksutavaksi ennakkolasku tai verkkolasku, näet em. kohteet vasta, kun olemme hyväksyneen antamasi laskutustiedot. Ilmoitamme hyväksymisestä sähköpostitse. Mikäli valitset maksutavaksi ennakkolasku, näet em. kohteet vasta, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.Kommentit
Lisää kommentti