Ratsastusopetus» Ratsastus opetushevosillamme»

Päivi Huhtanen - Hellät hevostunnit, Ylöjärvi

Päivi Huhtanen - Hellät hevostunnit, Ylöjärvi

Päivi Huhtanen - Hellät hevostunnit, Ylöjärvi

Hinta
40.00
EUR €
+ toimituskulut
29.90 € / kpl, kun ostat vähintään 10 kpl samanlaista tuotetta
Sis. alv 10%


Määrä
kplSaatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus

Hellät hevostunnit opetushevostemme kanssa tarjoavat mahdollisuuden kohdata hevonen ystävänä. Tuntien sisältö suunnitellaan yhdessä sen mukaan, mikä tuntuu kaikista osapuolista turvalliselta, kiinnostavalta ja tarpeelliselta. Kysymme siis myös hevoselta, mikä sille sopii.

Tuntien aiheita ovat:
-turvallinen yhdessäolo hevosten kanssa, kohtaaminen, tilanteen lukutaito
-tunteiden ja hengityksen vaikutus hevoseen, läsnäolo ja rauhoittuminen
-vuorovaikutus, keskusteluyhteys ja hevosen koulutus positiivisin vahvistein
-ratsastuksen tekniikka- ja istuntaharjoittelu ilman hevosta (Paalipollella) helpottaa siirtymistä herkän hevosen selkään
-ratsastus kuolaimettomilla suitsilla tai kaulanarulla
-valjastus ja ajo-opetus erilaisilla kärryillä tai reellä
-tai jotain ihan muuta kuin ns. perinteisiä ratsastustunteja (intiaaniratsastusta, hevoskylpy, hiihtoratsastusta, mustikkaretki jne.)


Varaa aikasi paivi@autahevosta.fi tai 044-9833133.

Yksityistunnin hinta 40e/h sis. alv.
Mieluiten järjestän opetuksen kaksoistunteina 70e/2h, jotta pääsemme syventymään aiheisiin paremmin.

Paritunnit 60e/hlö/2h sis. alv.

Sarjakortti 299e 2h x5 (ovh. 400e)

Lue lisää ja kuuntele erään oppilaamme haastattelu! Hellät hevostunnit -Mahdollisuus oppia jotakin vielä tärkeämpääAsiakaspalaute Hellistä hevostunneistamme:

"Tuntien aikana keskustellaan paljon kommunikoinnista, istunnasta, hevosista ylipäätään, kokemuksista ja paljon muusta, eli tunnilta saa paljon enemmän mitä normaalilta ratsastuskoulutunnilta. Tunneilla tehdään hengitys- ja läsnäoloharjoitukset hevosten kanssa sekä käydään ratsastusta läpi istunnan kautta aivan askel askeleelta, niin että ei sivuuteta mitään tärkeitä asioita. Myös positiivista vahvistetta käydään alusta asti läpi. Olen saanut rohkeutta hevosten kanssa olemisee pitkän tauon jälkeen Päivin tuntien kautta ja saanut aivan uudenlaista näkökulmaa hevosten kanssa toimimiseen. Olen saanut siis todella paljon Päivin tunneilta, enkä kyllä keksi parempaa paikkaa missä oppia olemaan hevosten kanssa! Suosittelen tunteja ihan jokaiselle hevostelijalle! Iso kiitos Päiville kun jaksaa väsymättä vastailla kysymyksiin ja opettaa ihan juurta jaksaen asiat!"


Kommentit
Lisää kommentti