Akupunktioeläinlääkäri Maria Piipponen


Tukihenkilöt by Eläinlääkäri Maria Piipponen / Maria P., 22.10.2020

Hei!

Olen eläinkääkäri Maria Piipponen Tampereelta. Olen suorittanut kansainvälisen akupunktioeläinlääkärin sertifikaatin (CVA) ja teen hevosille ja muille eläimille akupunktiohoitoja. Neulojen lisäksi käytän hoidoissa eläimen yksilöllisten tarpeiden mukaan laseria ja erilaisia manuaalisia tekniikoita. Head shaker -hevosille teen elektroakupunktiota rauhoituksessa. Olen myös opiskellut faskialinjahoitoja neuloin.

Akupunktiolla hoidetaan monesti erilaisia kiputiloja, mutta sitä voidaan käyttää tukihoitona melkein vaivaan kuin vaivaan. Ammatillisesti olen halunnut laajentaa osaamistani kattamaan erilaisia näkökulmia terveyteen, sairauteen ja hyvinvointiin. Toiveenani onkin yhdistää länsimaisen ja kiinalaisen lääketieteen osaamiseni, herkkyyteni ja oman elämänpolkuni tarjoamat opit kokonaisuudeksi, jossa potilas tulee huomioiduksi kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti. Minua kiinnostaa myös hevosen ja omistajan välinen tunneyhteys ja hevoset, jotka ovat jollain tavalla ”lukossa” tunnepuolella. Näiden aiheiden parissa haluaisin tulevaisuudessa kouluttautua lisää.

Eläimet ovat olleet lähellä sydäntäni lapsesta lähtien. Nuoruudessani vietin aikaa ratsastustallilla, jossa minulla oli hoitohevosia. Rakastin niitä sydämeni pohjasta ja nämä hevoset olivat ystäviä, joiden kanssa sain olla oma itseni. Vaikka minulla ei ole koskaan ollut omaa hevosta ja säännöllinen ratsastuskin on jäänyt aikuisiällä vähiin, olen onnekas, että työni kautta saan olla tekemisissä hevosten kanssa. Jokainen hoitokerta hevosten kanssa opettaa minulle jotain uutta myös itsestäni. Tunnen, että työni kautta pystyn antamaan hevosille takaisin edes pienen osan siitä, mitä olen niiltä saanut.


Jos kiinnostuit tarjoamistani palveluista, voit olla minuun yhteydessä sähköpostitse akupunktioelainlaakari@gmail.com tai puhelimitse 040 550 1559. Käy myös katsomassa nettisivuni osoitteesta www.akupunktioelainlaakari.fi.

Facebook: Akupunktioeläinlääkäri Maria Piipponen

Instagram: @akupunktioelainlaakari


Hinnasto (sis. alv. 24%):

Akupunktio hevosille:

 • Akupunktiohoito hevoselle tallikäyntinä 150 €
 • Head shaker -hevosen elektroakupunktio rauhoituksessa: 230 € + rauhoitusaineet
 • Hinnat sisältävät matkakustannukset 10 km säteellä lähtöpisteestä (koti tai vastaanotto). Ylimeneviltä kilometreiltä hintaan lisätään matkakustannuksia 1 €/edestakaiset kilometrit. Matkakustannukset jaetaan omistajien kesken, jos samalla suunnalla/tallilla on useampia hoidettavia.
 • Hoito koostetaan käyttämistäni eri menetelmistä yksilön tarpeen mukaan.
 • Hinnat koskevat Tampereella ja lähiympäristössä tapahtuvia hoitoja. Erillisten, kauemmas suuntautuvien keikkapäivien hinnat annetaan erikseen.

Akupunktio pieneläimille:

 • ensimmäinen käynti vastaanotolla 130 €
 • jatkohoidot vastaanotolla 100 €
  • puolen vuoden sisään ensimmäisestä tai edellisestä käynnistä
 • kotikäyntinä 150 €
  • Hinta sisältää matkakustannukset 10 km säteellä lähtöpisteestä (koti tai vastaanotto). Ylimeneviltä kilometreiltä hintaan lisätään matkakustannuksia 1 €/edestakaiset kilometrit.
 • Osa lemmikkivakuutuksista korvaa eläinlääkärin antaman akupunktiohoidon.

Lue lisää juttujani, jos sinua kiinnostaa seuraavat aiheet: eläinten akupunktio, hevosten akupunktio, eläinlääketiede, kiinalainen lääketiede, kiinalainen eläinlääketiede, hevosen kipu, krooninen kipu, head shaking, faskiahoidot, hevosen ja omistajan välinen tunneyhteys, kokonaisvaltainen hoito.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Sara Autelo - ARTelo

Hei, olen Sara Autelo, lisensoitu Bent Branderup kouluttaja, akateemisen ratsastustaiteen osaaja, istunnan hioja ja ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja Inkoosta. Teen myös kengättömien kavioiden vuoluja. Voi parhaiten auttaa seuraavissa asioissa: hevos...
Lue lisää »

Annika Hytönen - Balance & Flow

Hei, olen Annika Hytönen ja opetan istuntaa sekä ratsastusta klassiseen ratsastukseen pohjautuen. Opetan myös maasta käsin työskentelyä ja hevosen kouluttamista sekä ohjaan pilates- ,jooga-, ja kehotietoisuuskursseja ratsastajille. Ratsukon näkeminen kokonaisuutena, jossa h...
Lue lisää »

Riina Harinen

Hei! Olen Riina Harinen, ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja. Tarjoan hevosten koulutuspalveluita sekä apua hevosten hyvinvoinnin lisäämiseen ja yhteistyön parantamiseen hevosen kanssa. Kiinnostukseni eläinten kouluttamiseen heräsi toden teolla ensimmäisen o...
Lue lisää »