Yhteistyössä hevosten hyvinvoinnin puolesta

Millaisia palveluita, tuotteita tai koulutuksia sinä tarjoat asiakkaillesi? Suosittelemme mielellämme hyväksi havaittuja ja arvojemme mukaisia tuotteita, kursseja ja palveluita. Olemme avoimia erilaisille yhteistyötarjouksille. Räätälöimme yhteistyökuvioita niin, että kaikki hyötyvät.

Ota meihin yhteyttä info@autahevosta.fi tai 044-9833133/Päivi.

Jos ajattelet hevosasioista hyvin pitkälti samoin kuin me, yhteistyössä voidaan ryhtyä auttamaan hevosia monella eri tavalla. 


1. Mainospaikka

Haluaisitko yhdistää asiakkaamme ja auttaa samanhenkisiä hevosihmisiä löytämään lisää vastaavia tuotteita ja palveluita? Jos ajattelet hevosasioista hyvin pitkälti samalla tavoin kuin me, sinulla on ehkä jo täysin toimiva verkkokauppa tuotteita tai palveluita, mainospaikalla saat lisää näkyvyyttä. Yhteistyössä voimme linkittää hengenheimolaisten sivustoja ja tuotteita puolin ja toisin.

2. Kauppiasjäsenyys
Onko sinulla on jokin hyödyllinen tuote, jolla voidaan auttaa hevosia ja hevosihmisiä? Kauppiaana saat tuotteesi ja palvelusi myyntiin meille. Voit valita täyden palvelun kauppiasjäsenyyden, jolloin hoidamme myynnin puolestasi, toimitat vain tuotteesi asiakkaille. Omatoiminen kauppiasjäsenyys on edullisempi ratkaisu, mikäli haluat opetella itse käyttämään verkkokauppaamme. Sinun ei tarvitse olla hevosalan yrittäjä, mikäli tuotteesi on muuten sopiva sivustollemme.

3. Täysjäsenyys yrittäjille
Toimitko jo hevosalalla ja haluaisit lisää taustatukea omalle toiminnallesi? Voit liittyä mukaan tiimiimme täysivaltaisena jäsenenä. Silloin saat meiltä kaikkein parhaimman tuen, avun, koulutuksen ja tsemppauksen oman työsi avuksi. Pääset mukaan vain tiimiläisille avoimiin koulutuksiin (mm. markkinointi, esiintymistaidot, tuotemuotoilu, asiantuntijuuden kehittäminen) sekä yhteisiin projekteihimme (verkkokurssisarjat. webinaarit).

4. Sivutoimiset/tulevat yrittäjät
Tunnetko sydämessäsi palon auttaa niin hevosia kuin ihmisiäkin eikä olisi hassumpaa saada siitä lisäksi rahaa? Meidän tiimissämme voit kehittää hevosharrastustasi kohti unelmiasi. Voimme auttaa sinua kehittämään ideaasi, tekemään myytäviä tuotteita, verkkokursseja jne. aikaan ja paikkaan sitoutumatta. Voit toimia alv-rajan alapuolella harrastajana tai suunnitella työllistyväsi myöhemmin vaikka ihan kokonaan hevosten parissa.

5. Palveluntarjoajat
Onko sinulla osaamista, jota voisit tarjota meille (markkinointi, tuotemuotoilu, sometus, copywriting, Facekauppa, uutisointi, artikkelit)? Tarjoa osaamistasi avuksi meidän tiimille ja avuksi koko Suomen hevosille? Meillä olisi lukematon määrä toteuttamattomia visioita, kun vaan olisi tekijöitä tekemässä.


Lähetä meille jäsenhakemus osoitteeseen info@autahevosta.fi!

Kerro
-itsestäsi, omista hevosistasi, hevoskokemuksestasi
-nykyisistä hevosalan tuotteista ja palveluistasi 
-tulevaisuuden suunnitelmistasi, ideoistasi ja unelmistasi


HUOM. Auta Hevosta -tiimi on vastuussa kaikista kirjoituksista, tuotteista ja palveluista, joita sivustomme kautta tarjotaan. Varmistamme uusien yhteistyötahojen eettiset tavat toimia esittämällä muutaman kiperän kysymyksen. Vastaathan niihin käsi sydämellä pohtien olisitko juuri sinä potentiaalinen henkilö hengenheimolaistemme joukkoon luomaan uutta hevoskulttuuria.

Yhteistyömme alkaa rekisteröitymällä sivuillemme.

Silloin saamme pikimmiten yhteistyömme käyntiin! Se onnistuu tästä linkistä:

Rekisteröidy


Tuu mukaan tiimiin!

Moni hevosalan yrittäjä kamppailee samojen haasteiden kanssa. Mistä löytää asiakkaita, miten työllistää itsensä raatamatta aamusta iltaan, miten yhdistää asiakastyö digiaikaan ja miten tehdä sydämensä kutsusta työtä hevosten kanssa kuormittamatta liikaa rakkaita työtovereitaan hevosia? Mitä jos kertoisin, että meidän tiimissä kaikki tämä voi olla helpompaa?Miksi kilpailla samoista asiakkaista toisiamme vastaan, kun voimme yhdistää voimamme?

Auta hevosta -yhteisön tavoitteena löytää samanhenkiset hevosihmiset koolle samalle sivustolle. Kun hevosia rakastava ihminen alkaa kulkea pehmeämmällä hevospolulla, hän on yleensä innokas tutkimaan uusin silmin kaikkia hevosen elämään kuuluvia asioita; koulutustavat, istunnalla ratsastus, lajityypilliset tarpeet, vuorovaikutus hevosen kanssa, pehmeämmät varusteet, puhumattakaan hevosen hyvinvoinnista (lihashuolto, kaviot, ruokinta, hevosen koti, lauma). Kun omistaja tajuaa hevosensa olevan kipeä, hän alkaa kuumeisesti käydä läpi em. listaa hevosensa elämästä. Tämä tietää paljon töitä jokaiselle hevosalan yrittäjälle, joka haluaa auttaa hevosta. Voi kuinka itse olisinkaan aikoinaan kaivannut tällaista sivustoa, johon olisi koottu yhteen paikkaan tiimi auttamaan hevosta ja sen ihmistä kokonaisvaltaisesti! Jokainen oman alansa ammattilainen näkee hevosen omasta näkökulmastaan, mutta miten kaikista pienistä palasista koostuva tieto ja taito yhdistyy? Varsinkin, kun ihminen haluaa valita kaikkein eettisimmät tavat toimia ja joutuu jokaisen ammattilaisen kohdalla punnitsemaan, mitkä ovat tämän auttajan eettiset lähtökohdat.

Auta hevosta -tiimin tavoitteena on luoda koko Suomen kattava tukiverkosto hevosten ja hevosihmisten avuksi. Haluamme muuttaa suomalaista hevoskulttuuria pienin askelin kohti turvallista, tyytyväistä ja vastavuoroista yhteiseloa hevosystäviemme kanssa. Hevonen ei ole tunteeton harrastusväline, jota voi kohdella alistuvana hyödykkeenä ihmisen pyrkimyksissä. Hevoselta kysyminen, odottaminen, ymmärtäminen, vastavuoroisuus ja ehdoton kieltäytyminen fyysisestä ja henkisestä väkivallasta ovat meidän tiimin eettisiä arvoja.

Lue lisää toimintamme periaatteista täältä: Tavoitteena myötätuntoisempi hevoskulttuuriKerro tarinasi avuksi kaikille muille

Auta hevosta -tiimi toimii omalla esimerkillään hevosten apuna ympäri Suomen. Hevosihmisen on kaikkein helpointa samaistua toiseen hevosihmiseen, joka on kokenut saman ja käynyt läpi saman kivisen tien. Niitähän hevosten kanssa riittää. Kenelläkään meistä ei ole tismalleen samanlaista tarinaan hevosten kanssa. Tämä tietää sitä, että verkkokurssien, etäluentojen ja etäpalveluiden aiheita on lukematon määrä. Ihminen on taipuvainen etsimään samasta aiheesta monen eri kertojan versiot löytääkseen vihdoin sen hetken, jolloin asia osuu ja uppoaa. Joku meistä osaa sanoa asian juuri sillä tavalla, mikä sopii juuri tälle kuulijalle. Haluatko istua autossa ajamassa asiakkaiden luokse ympäri maita ja mantuja mennäksesi kertomaan jokaiselle asiakkaalle samat asiat? Mitäpä jos kertoisit asiasi verkkokurssilla ja saat työsi tuottamaan rahaa myös silloin kun nukut kotona! Silloin voit jatkaa asiakkaan luona suoraan siitä, mihin verkkokursseillasi jo olet päässyt.

Mutta enhän minä osaa puhua videolle, saati ymmärrä editoimisesta yhtään mitään..
Senpä takia tiimimme on täällä sinua varten! Meiltä voit kysyä, meidän kanssa opit, innostut, saat aikaiseksi ja löydät itsellesi sopivan tyylin. Sinun ei tarvitse tokikaan välttämättä itse esiintyä, vaan on olemassa hyvin monenlaisia erilaisia digiaikaisia tapoja saada raha virtaamaan luoksesi.Yhdessä meissä on joukkovoimaa!

Yksin täytyy olla hyvin rohkea ja saada itsensä liikkeelle, kehittää ideoita, palveluita, löytää lisää asiakkaita ja ottaa vastaan kaikki arvioivat katseet, kommentit ja kilpailevat yrittäjät. Yksin täytyy käyttää tuhottoman paljon aikaa pohjatyön tekemiseen, brändin luomiseen, toimivien sivustojen kehittämiseen ja asiakaskunnan keräämiseen. Miksi keksiä pyörä uudelleen? Meidän tiimimme on kaiken tuon ison työn tehnyt ja haluaa auttaa hevosia, hevosihmisiä ja pienyrittäjiä.

Saamme jokainen toinen toisiltamme lisää näkyvyyttä, yhteisiä asiakkaita ja tukijoukon yhteiselle unelmalle. Siksi me tarvitsemme myös Teitä, uudet jäsenet. Isolla tiimillä pystymme auttamaan toisiamme, seisomaan toistemme sanojen ja arvojen takana, löytämään toimivia ratkaisuja, tekemään yhteisiä päätöksiä, muutoksia ja suunnitelmia. Voimme jakaa tiedot ja taidot, ilot ja murheet, onnistumiset ja lannistumiset, pitää yhteisiä voimaantumishetkiä, etäpalavereita, tapaamisia ja tsempata toisiamme!

Liity Auta hevosta -tiimin jäseneksi nyt!

Kauppiaana, hevosalan yrittäjänä ja aktiiviharrastajana voit alkaa tienata sivustollamme liittymällä jäseneksi Auta Hevosta -tiimiin. Maksat meille vuosittaisen jäsenmaksun sekä provikan verkkokaupan myynnistä ja maksupalvelusta. Me huolehdimme kaikesta muusta. Voit laittaa myyntiin tavaroita, verkkokursseja tai toimia tukihenkilönä etänä tai asiakkaiden luona. Provikka veloitetaan vain sivuston kautta maksavista asiakkaista. Voit myydä tuotteitasi ja palveluitasi myös muualla.

Jäsenmaksulla ja provikalla katetaan verkkosivuston, verkkokaupan, tietoturvan, it-tuen sekä maksupalveluiden aloitusmaksut, kk-maksut, ylläpito ja kehitetään sivustoa jatkuvasti. Käytössämme on verkkosivustona ja verkkokauppa-alustana Shuriken, jonka on kehittänyt kotimainen Creaction Finland Oy. Tämä järjestelmä toimii erinomaisesti monikauppiasmyynnissä, tavaroiden ja verkkokurssien myynnissä. Jäsenemme voivat lisäksi päivittää omia sivujaan ja verkkokauppojaan. Tuotteet linkitetään puolin ja toisin molemmissa verkkokaupoissa, jolloin kaikki hyötyvät yhteisistä asiakkaista.


Jäseneksi liittymällä pääset ilmaiseksi mukaan VIP-verkkokursseille, joihin on koottu ohjevideoita ym. kaikkea myynnin ja markkinoinnin kannalta verrattoman hyödyllistä asiaa.


Tervetuloa mukaan tiimiin. <3