Verkkokauppa‪» Scoot bootsit kengättömille hevosille‪» Scoot Boot Bootsit, yksi pari‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 5.9.2022
Yleisarvosana
Kengättömän hevosen ykkös lenkkarit. Helpot pukea ja pitää puhtaana. Pohja kestää todella hyvin kulutusta ja pito on hyvä myös liukkaammalla alustalla.
Anonyymi 29.7.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 29.6.2022
Yleisarvosana
Hyvät buutsit, hyvää materiaalia, kestävät, pitävä pohja. Ei saumoja tai kangasosia, jotka hajoaisivat. Pukemisen kanssa saa vähän äheltää, ainakin lisäosien kanssa. Vuohisremmi on lähinnä kosmeettinen, irtoaa helposti, eikä auta bootsia pysymään jalassa. Tähän tarkoitukseen mudstrapit ja antislip shinit on hyvät.
Anonyymi 25.3.2022
Yleisarvosana
Todella hyvät bootsit. Ei ole aiempaa kokemusta, helpot laittaa jalkaan ja pysyvät hyvin jalassa. Tuntuvat kestäviltä.
Veera L. 26.2.2022
Yleisarvosana
Laadukkaan oloiset. Alkuun materiaali uutuuden jäykkä, muutaman kerran jälkeen pukeminen sujuu jo paremmin.
Julia V. 2.2.2022
Yleisarvosana
Hyvät ja kestävän oloiset bootsit! Bootsit melko kovaa materiaalia ja ainakin meidän käytössä hiertäneet kaikista eri pehmustekokeilusta huolimatta.
Elina L. 8.12.2021
Yleisarvosana
Kaikista bootseista joihin olen tutustunut, parhaat.
Teea E. 25.11.2021
Yleisarvosana
Scootit ovat toistaiseksi olleet parhaat tossut mitä hevosillani olen käyttänyt.
Marika O. 12.10.2021
Yleisarvosana
Ollut käytössä vasta kaksi kertaa käyntimaastoissa, mutta tuntuvat oikein lupaavilta!
Johanna V. 1.9.2021
Yleisarvosana
Ihan parhaat bootsit silloin, kun kavio on juuri oikean mallinen. Virittelemällä ne saa sopimaan melkein mihin kavioon vaan, mutta ei ihan kaikkiin.
Anonyymi 4.8.2021
Yleisarvosana
Ostin samankokoisen parin vanhan tilalle, uuden bootsiparin tiukkuus yllätti, eli venynevät käytössä aavistuksen. Ekalla käyttökerralla uudet hiersivät hieman, vaikka vanhat eivät sitä tehneet, mutta ongelma poistui mukana tulleita pehmusteita käyttäen. Erittäin hyvät bootsit, helpot käyttää, pysyvät hyvin ja tekevät sen mitä pitääkin.
Miia L. 25.7.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 17.7.2021
Yleisarvosana
Aluksi koko oli väärä. Huomasin vasta ratsastaessa ja siinä vaiheessa myöhäistä vaihtaa. Jouduin tilaamaan pienemmät myöhemmin. Bootsit muuten kyllä hyvin toimivat niin kouluun, esteisiin kuin maastoonkin. Helpot huoltaa. Tykkään.
Henna R. 9.7.2021
Yleisarvosana
Pitkän harkinnan ja jahkailun jälkeen tilasin scoot bootsit meille sillä taustalla oli jo huonoja kokemuksia useamman muun merkin bootseista. Päivääkään en ole katunut scoot bootsejen ostamista. Hevonen tykkää ja myös omistaja. Helppo pitää puhtaana.
Satu T. 29.5.2021
Yleisarvosana
Nämä scootbootsit ratkaisivat hevoseni etukenkien jalassa pysymisongelman, jota podettiin 8 vuoden ajan. Nämä pysyvät kiitettävästi jalassa reippaissakin vauhdeissa, kun vuolu on kunnossa. Bootsit puetaan samalla näppärästi, kun muutkin varusteet treeniin lähtiessä. Hevonen liikkuu näillä erittäin mielellään ja laadukkaatkin ne ovat.
Heli S. 14.4.2021
Yleisarvosana
Näppärät pukea ja pitää puhtaana. Kestää kovempaakin kulutusta.
Eliisa L. 20.1.2021
Yleisarvosana
Tosi helpot pukea.
Riitta M. 17.12.2020
Yleisarvosana
Reetta H. 7.12.2020
Yleisarvosana
Alkuun oli haasteita eturemmien napakkuuden kanssa buutseja pukiessa, mutta muutaman kerran jälkeen sekä heppa että ihminen tottui hommaan ja tekniikka tuli tutuksi, ja nyt menee jo ihan rutiinilla kaviokoukun avulla. Helppo pitää puhtaana. Heppa hyväksyi buutsit hyvin.
Sari T. 2.11.2020
Yleisarvosana
Aluksi bootsit olivat todella tiukat. Käytön myötä löysäsivät vähän eli juuri sopivasti. Erittäin kestävät. Kun on oppinut pukemistekniikan ovat todella hyvät!
Mia H. 2.10.2020
Yleisarvosana
Ei ollut kokemuksia vastaavista aiemmin, mutta hyvin tuntuu toimivan ja pysyvän jalassakin. Hieman tiukat laittaa ”kiinnityslenkit” kiinni, mutta lienee hyvä niin jotta pysyvät jalassa ja eiköhän niihin totu ja opi tekniikan pian.
Kirsi K. 1.10.2020
Yleisarvosana
Vanhastaan tuttu loistopopo,josta isoa kokoa odoteltu kuin kuuta nousevaa. Nämä ovat niin kätevät käyttää ja puhtaana pitokin ylen helppoa!
Taru H. 27.9.2020
Yleisarvosana
Scoot bootsit ovat erityisen hyvät tupsujalkaisille hevosille, jolloin karvat eivät jää ikävästi väliin. Kestävä materiaali.
Sani K. 10.9.2020
Yleisarvosana
Helppokäyttöiset ,hyvin kavioissa pysyvät bootsit. Tilaukseni saapuivat todella nopeasti. Uutena bootsit hiukan hankasivat herkän arabini ihoa, suosittelen hankkimaan saman tien endurance gaiterit. Vaelsimme ongelmitta 45km matkan vaihtelevalla pohjallaa. Suosittelen.
Emma M. 8.9.2020
Yleisarvosana
Vanhaa mallia aiemmin käyttäneenä nämä uudet olivat positiivinen yllätys! Parempi muotoilu!
Minna H. 10.7.2020
Yleisarvosana
Kestävät, helpot puhdistaa, paljon kokovaihtoehtoja!
Nimimerkki Katri H 13.10.2021
Tammalla on varsa (5kk) ja etukavioissa kengät, koska anturat kuluneet kovin. Takakavioita ei voida varsan takia kengittää, joten hommattiin liikuttamiseen nämä ja toimivat erittäin hyvin. Tamma liikkuu hyvin näillä ja minusta ovat aika näppärät pukea ja poistaa (ei vie liikaa aikaa). Taidan ostaa toiset, joihin laitan vielä hokitkin eli näillä mennään ainakin varsan vierotukseen saakka :)
Asiakaspalvelija Päivi H. 5.9.2020
Asiakaspalaute 8.8.2020: "Kiitos vielä tämän päivän kivasta tapaamisesta. :) Pakko hehkuttaa noita bootseja sulle jo nyt. Koot sopi hyvin, paitsi että takakavioihin meni ilman pohjallisia ne pienemmät ja etusiin isommat pohjallisilla. Ei vaikuttanut hiertävän mistään eikä pyörineet jaloissa. Mun hevonen ei ole koskaan liikkunut yhtä hyvin ja innokkaasti kuin tänään. Jopa meidän ekat laukka-askeleet koskaan otettiin nyt bootsien kanssa, kun heppa itse tarjosi. Ja pysyi jalassa, eikä takonut! Uskomatonta! Käytän noita nyt muutaman kerran eri olosuhteissa ja sitten teen todennäköisesti semmoisen hehkutuspostauksen, että ihan etukäteen hirvittää. :D Toivottavasti nuo toimii jatkossakin yhtä upeasti! Olin pelkkää hymyä koko ratsastuksen. KIITOS! T. Kaktu Kuparinen"
Nimimerkki Minna A. 6.8.2020
Kevyet, helppo laittaa kavioihin, pysyivät hyvin. Auttavat kavioiden arkomiseen soratiellä. Saa pestyä näppärästi verrattuna moniin muihin bootseihin. Ensimmäisen käyttökerran perusteella olen vaikuttunut!