Verkkokauppa‪» Scoot bootsit kengättömille hevosille‪» Scoot Boot Custom Gaiters isot pehmusteet‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Satu H. 23.6.2022
Yleisarvosana
Nämä tulivat käyttöön ja ovat hyvät. Pukiessa meinaavat mennä kavion alle mutta ne saa vedettyä paikoilleen.pysyvät hyvin paikoillaan. Hiertymän saa hyvin suojattua.
Julia V. 2.2.2022
Yleisarvosana
Hyvät, koska pehmustavat bootseja pitkältä matkalta. Meillä ollut muutaman kuukauden käytössä ja ovat jo melkoisen kärsineet.
Anonyymi 17.7.2021
Yleisarvosana
Ohuet Custom Gaiters pehmusteet eivät olleet todellakaan hintansa väärti. (Menin itse vaihtamaan paksummat ohuempiin joten oma vika) Näin ohuilla "pehmusteilla" ei tee mitään. En vaihtanut, koska olisi tullut taas lisähintaa postituksista ja jos ne isommatkin olisi ollut yhtä pettymys niin jäin harkitsemaan vielä isompien tilaamista.
Riitta M. 17.12.2020
Yleisarvosana
Saara H. 20.9.2020
Yleisarvosana
Emma M. 8.9.2020
Yleisarvosana
Mahtavat!
Nimimerkki flikka maalta 27.7.2021
Suomessa tehdyt ohuet 3mm gaitersit olivat kuin kirsikka kakun päälle herkkäihoisen tamman scootteihin. Heti oli niin kuin olisi aina ollut bootsit jalassa👍😊. Tilasin 5mm versiotkin, mutta ne oli liian paksut. Erittäin tyytyväinen tamma ja mamma❤️!