Kaviopalvelut‪» Päivi Huhtanen - Scoot bootsien sovitus- ja vuoluneuvonta, etänä ympäri Suomen‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Elina L. 8.12.2021
Yleisarvosana
Ihanaa apua etänäkin! Hyviä ja rohkaisevia neuvoja.
Anonyymi 17.7.2021
Yleisarvosana
Ystävällinen ja auttavainen neuvoja. :)
Satu T. 29.5.2021
Yleisarvosana
Rehellistä, ammattitaitoista neuvontaa sekä vuoluun että sovitukseen, olisin itse muutoin tilannut yhden pienemmän eli väärän koon.
Kaisa S. 22.4.2021
Yleisarvosana
Todella hyvä setti. Ostin palvelun ajatuksella että katsoo nyt mihin tämä etenee, olin täysin ummikko enkä tiennyt kavioista tai vuolemisista yhtään mitään. Lähetin hevosen kavioista kuvat ja tiedot ja odotin yhtä viestiä jossa mainostettaisiin tuotteita. Sain pitkän ja kattavan vastauksen sähköpostiin siitä, mitä ja miten kannattaa vuolla ja mikä vaikuttaa mihinkäkin. Vuolin ohjeiden mukaan, mittailin kavioita ja lähetin uudet kuvat. Sain taas kattavasti kuvia ja ohjeita kuinka vielä vuolen mistäkin. Lopputuloksena mulla on hevonen jonka kaviot näyttää hyvältä ja sillä on oikeankokoiset tossut jalassa. Tossujen ja lisätarvikkeiden tilaus oli helppoa ja toimitus todella nopeaa. Suuri kiitos!
Eliisa L. 20.1.2021
Yleisarvosana
No viisi tähteä! Niin vain saatiin bootsit valkattua ja sovitettua. Ajattelin ite että osaankohan edes valita sopivia, mutta Päivi jeesasi ja kaikki kävi ihan tosi näppärästi. Suosittelen muillekin jos bootseihin harkitset vaihtaa, tosi helposti ja hyvin sai jälleenmyyjältä sovitus apua. Minä vain kehun nyt, mutta ei mene kehut hukkaan vaan hyvään talteen. Tarkennan vielä että puhelimitse sain ohjeet, laitoin kuvia ja videoo ja vastaus tuli seuraavaksi päiväksi viimeistään kun menit tallille jatkamaan.
Reetta H. 7.12.2020
Yleisarvosana
Kiitos Päiville kärsivällisyydestä mun miljoonien kysymysten ja videoiden kanssa! :)
Saara H. 20.9.2020
Yleisarvosana
Hyvä ja nopea palvelu. Kerralla tuli oikea koko.
Nimimerkki Tupsujalka 27.8.2021
Oli ensin yllättävän haastavaa löytää oikeaa kokoa massiiviseen, karvaiseen tupsujalkaan. (Irlannin cob) Lopulta Päivin avustuksella löytyi sopiva koko kun videoin sovituksen hänelle. Meidän heppa menee nyt niin paljon paremmin maastossa bootseilla kuin paljasjalkaisena. Enää ei tarvitse varoa joka kiveä kavion alla. Nyt on löytynyt ihan uusi vaihde menoon ja heppakin on selvästi rennompi.
Nimimerkki Relluska 6.9.2020
Erittäin hyvä ja nopea palvelu! Todella tyytyväisiä asiakkaita ollaan :)