Verkkokauppa‪» Scoot bootsit kengättömille hevosille‪» Scoot Aloituspaketti, sis. lisäosat erimallisiin kavioihin‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Marjo N. vahvistettu ostaja, 4.12.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.6.2023
Yleisarvosana
Etätuki auttoi valitsemaan tossut, jotka istuivat heti jalkaan hyvin. Olen aiemmin käyttänyt Flexejä ja niihin verrattuna omalla hevosellani nämä pysyvät jalassa paremmin, sekä ovat helpot pukea ja kovemman muovin ansiosta hevoseni ei aristele kavioitaan edes soraisemmilla teillä. Vaikuttavat myös kulutusta hyvin kestäviltä. Ollaan hevoseni kanssa oikein tyytyväisiä näihin 😊 Aloituspaketista löytyivät kaikki tarvitsemani lisäosat ja vähän enemmänkin.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.5.2023
Yleisarvosana
Hyvä ja kattava paketti. Pohjallisia olisi voinut olla toinen pari myös
Mia H. vahvistettu ostaja, 12.1.2023
Yleisarvosana
Scoottien avulla pystyi heppa jatkamaan kengätöntä eloa myös maneesittomalla tallilla Suomen talven heittäessä taivaalta vuoroin lunta ja vuoroin vettä. Helpot pukea ja pitää puhtaana. Pysyvät jalassa napakasti ilman hiertymiä. Sovitusneuvonta oli iso apu ensimmäisiä bootseja ostaessa. Itse olisin valinnut väärän koon, mutta Päivin avustuksella saatiin heti sopivankokoiset tossut.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.7.2022
Yleisarvosana
Hyvä aloituspaketti. Kaikkia lisäosia ei välttämättä heti tarvitse, mutta ovat ainakin valmiina. Etätuki toimi hyvin ja saatiin heti sopivat tossut!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 29.6.2022
Yleisarvosana
Hyvä aloituspaketti, kun ei vielä tiedä, mitä tarvitsee. Osa tavaroista jäi kyllä ylimääräisiksi. Toimitus- ja palautuskuviot hyvin sekavia.
Satu H. vahvistettu ostaja, 23.6.2022
Yleisarvosana
Loistava paketti ensitilaajalle. Mukana lisäosat. Vaikka ei heti tarvitse kaikkea niin ovat mahdollista myöhempää käyttöä varten valmiina.
Julia V. vahvistettu ostaja, 2.2.2022
Yleisarvosana
Todella paljon lisäosia, joita voi testailla bootsien kanssa ja löytää parhaiten toimivan ratkaisun!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.1.2022
Yleisarvosana
Syksyllä 2021 tilailin aloituspaketin hevoselle kun päätettiin kokeilla kengättömyyttä. Kengättömyys ei kuitenkaan sopinut hevoselleni. Buutsit olivat materiaaliltaan vahvan ja kestävän oloiset, kiinnitys napakka. Kerkesimme käyttää buutseja noin kolmisen kuukautta säännöllisesti, niin tarhassa kuin liikutuksessa. Pääsääntöisesti kuitenkin liikuttaessa. Liikuttaessa buutsit vaikuttivat huomattavasti liikkeen laatuun ja ainakin oma hevoseni selkeästi niistä häiriintyi, vaikkakin arkomiseen buutsit auttoivatkin heti ne jalkaan laitettaessa. Pohjalliset oli käytössä ja hyvän laatuiset, mutta eivät meinanneet pysyä paikallaan buutsissa. Isot pehmusteet olivat myös käytössä, niistä meni hyvin nopeasti tarrakiinnitykset rikki. Parin pesun jälkeen pehmysteet myös nukkaantuivat ja tarrat heikkenivät(pesuohjetta noudatettu). Palvelu oli nopeaa ja asiallista. Hinta voisi olla edullisempi/näissä voisi olla joku kokeilu/vuokra jakso. Jos on ongelmia esim. jalkojen nostelun kanssa, nämä ei välttämättä ole näppärimmät viritellä jalkaan.
Elina L. vahvistettu ostaja, 8.12.2021
Yleisarvosana
Hyvä ja tarpeellinen setti aloitusvaiheessa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.7.2021
Yleisarvosana
Bootsit kestävää materiaalia. Helpot pukea. Toimii kenttäratsastukeen kaikissa lajeissa. Tykkään paljon.
Eliisa L. vahvistettu ostaja, 20.1.2021
Yleisarvosana
Ihan mahtava paketti. Todella hyvin pääsee alkuun.
Saara H. vahvistettu ostaja, 20.9.2020
Yleisarvosana
Todella tyytyväinen näihin bootseihin. Hevonen liikkuu hyvin ja rentona kaikilla alustoilla, on menty kentällä,pikitiellä,soratiellä ja metsässä. Paketissa mukana kaikki tarvittava.