Verkkokauppa‪» Scoot bootsit kengättömille hevosille‪» Scoot Boot Aloituspaketti, sis. lisäosat erimallisiin kavioihin‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 29.7.2022
Yleisarvosana
Hyvä aloituspaketti. Kaikkia lisäosia ei välttämättä heti tarvitse, mutta ovat ainakin valmiina. Etätuki toimi hyvin ja saatiin heti sopivat tossut!
Anonyymi 29.6.2022
Yleisarvosana
Hyvä aloituspaketti, kun ei vielä tiedä, mitä tarvitsee. Osa tavaroista jäi kyllä ylimääräisiksi. Toimitus- ja palautuskuviot hyvin sekavia.
Satu H. 23.6.2022
Yleisarvosana
Loistava paketti ensitilaajalle. Mukana lisäosat. Vaikka ei heti tarvitse kaikkea niin ovat mahdollista myöhempää käyttöä varten valmiina.
Julia V. 2.2.2022
Yleisarvosana
Todella paljon lisäosia, joita voi testailla bootsien kanssa ja löytää parhaiten toimivan ratkaisun!
Anonyymi 17.1.2022
Yleisarvosana
Syksyllä 2021 tilailin aloituspaketin hevoselle kun päätettiin kokeilla kengättömyyttä. Kengättömyys ei kuitenkaan sopinut hevoselleni. Buutsit olivat materiaaliltaan vahvan ja kestävän oloiset, kiinnitys napakka. Kerkesimme käyttää buutseja noin kolmisen kuukautta säännöllisesti, niin tarhassa kuin liikutuksessa. Pääsääntöisesti kuitenkin liikuttaessa. Liikuttaessa buutsit vaikuttivat huomattavasti liikkeen laatuun ja ainakin oma hevoseni selkeästi niistä häiriintyi, vaikkakin arkomiseen buutsit auttoivatkin heti ne jalkaan laitettaessa. Pohjalliset oli käytössä ja hyvän laatuiset, mutta eivät meinanneet pysyä paikallaan buutsissa. Isot pehmusteet olivat myös käytössä, niistä meni hyvin nopeasti tarrakiinnitykset rikki. Parin pesun jälkeen pehmysteet myös nukkaantuivat ja tarrat heikkenivät(pesuohjetta noudatettu). Palvelu oli nopeaa ja asiallista. Hinta voisi olla edullisempi/näissä voisi olla joku kokeilu/vuokra jakso. Jos on ongelmia esim. jalkojen nostelun kanssa, nämä ei välttämättä ole näppärimmät viritellä jalkaan.
Elina L. 8.12.2021
Yleisarvosana
Hyvä ja tarpeellinen setti aloitusvaiheessa.
Anonyymi 17.7.2021
Yleisarvosana
Bootsit kestävää materiaalia. Helpot pukea. Toimii kenttäratsastukeen kaikissa lajeissa. Tykkään paljon.
Eliisa L. 20.1.2021
Yleisarvosana
Ihan mahtava paketti. Todella hyvin pääsee alkuun.
Saara H. 20.9.2020
Yleisarvosana
Todella tyytyväinen näihin bootseihin. Hevonen liikkuu hyvin ja rentona kaikilla alustoilla, on menty kentällä,pikitiellä,soratiellä ja metsässä. Paketissa mukana kaikki tarvittava.