Haluaisitko mukaan auttamaan hevosia? 

Oletko hyvä kirjoittaja, valokuvaaja, somettaja tai hevosalan yrittäjä? Jos löysit sivuiltamme artikkelin, josta olet aivan samaa mieltä, saa jakaa! Kaikki keskustelujen aloitukset erilaisissa ryhmissä, somessa ja talleilla auttavat aina jotakin hevosta siellä jossakin. Kunhan vaan uskalletaan tulla esiin tekemään ystävyydestä hevosen kanssa näkyvää ja kuuluvaa.

Hevosten kuunteleminen, hevoselta kysyminen, hevosen lajityypillisten tarpeiden huomioiminen ja erilaiset pehmeämmät varustevalinnat pitäisi mielestämme olla ihan tavallista elämää hevosten kanssa. Tule mukaan tekemään ystävällisempää hevoskulttuuria Suomeen! Kerro hevosesi tarina Facebook tai Insta -sivuillamme. Miten sinä olet auttanut hevosta? Kerro kokemuksistasi, havainnoistasi ja ideoistasi meille! Haluamme tuoda julki tarinoita hevosen ja ihmisen välisestä ystävyydestä, kouluttamisesta uusimpien oppimisteorioiden mukaan, hyvältä tuntuvista ja toimivista välineistä sekä hevosen hyvinvoinnin parantamisesta.

Tavoitteenamme on luoda koko Suomen kattava tukiverkosto hevosten ja hevosihmisten avuksi. Haluamme muuttaa suomalaista hevoskulttuuria pienin askelin kohti turvallista, tyytyväistä ja vastavuoroista yhteiseloa hevosystäviemme kanssa. Hevonen ei ole tunteeton harrastusväline, jota voi kohdella alistuvana hyödykkeenä ihmisen pyrkimyksissä.

Toimintamme periaatteista voit lukea lisää: Tavoitteena myötätuntoisempi hevoskulttuuri