Verkkokauppa‪» Kurssit ja luennot‪»

Katariina Alongin Eläinkommunikointikurssi Ylöjärvellä su 5.9.2021 TÄYNNÄ

Katariina Alongin Eläinkommunikointikurssi Ylöjärvellä su 5.9.2021 TÄYNNÄ


Hinta
115.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Osallistun yhteisruokailuun




Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Kuva: Anu Leppänen / HU


Tämä kurssi on täynnä. Voit ilmoittautua jonoon tekstiviestillä numeroon 044-9833133/Päivi.

Katariina Alongin eläinkommunikointikurssi 
Ylöjärvellä su 5.9.2021 klo 10.30-18.15.


Mitä on eläinkommunikointi?

Meille jokaiselle on synnyinlahjana annettu kyky olla näkymättömässä yhteydessä 
eläimiin ja luontoon, mutta tämä kyky on usein vuosien kuluessa unohtunut. Tule mukaan tälle kurssille avaamaan aistejasi ja löytämään oma tapasi olla yhteydessä eläimiin. Mukaan tarvitset vain avoimen mielen sekä uteliaan asenteen. Aikaisempi kokemus ei ole tarpeen. 

Tällä yhden päivän intensiivikurssilla opitaan eläinkommunikaation perusteet: mitä eläinkommunikaatio on, miten sitä tehdään ja kuinka sitä voi käyttää omassa elämässään. Opimme myös lisää intuitiosta, sekä omasta ja muiden energiasta. Teemme konkreettisia harjoituksia intuition ja läsnäolon herkistämiseksi ja opettelemme harjoituksien kautta kommunikoimaan eläinten kanssa etänä. Tämän kurssin jälkeen sinulla on työkalut jatkaa harjoittelua itsenäisesti. Kurssin jälkeen pääset myös suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voit harjoitella, jos haluat.


Kouluttaja Katariina Alongi

Katariina on opiskellut eläinkommunikaatiota vuodesta 2009 lähtien erilaisilla kursseilla Keski-Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Hän on perehtynyt aiheeseen myös kirjallisuuden kautta sekä nettiluennoilla. Lisäksi hän on opiskellut mm. tunneviestintää, positiivista psykologiaa, luovuutta sekä HearthMath -sydänteknikkaa. Tällä hetkellä hän opiskelee Trust Technique -valmentajaksi. Eniten hän on kuitenkin oppinut itse eläimiltä, joiden viisaus ei lakkaa mykistämästä. 

Oman tunnetilan tunnistaminen ja hyväksyminen, eläinten ja itsen avoin kuunteleminen sekä kunnioittava asenne lajien välisessä kommunikoinnissa ovat Katariinalle tärkeitä asioita. Tämän kurssin oppimisympäristö on avoin ja hyväksyvä, jokainen on tervetullut sellaisena kuin on.

Lue lisää Katariinan sivuilta www.coachingwithconnection.com.


 

Erityisen lämmin suositus Katariinan Hevonen, Opettajani – podcastille! Se löytyy Spotifysta, iTunesista, Soundcloudista ja Suplasta.

Podcastista löytyy myös kurssinpitäjän Päivi Huhtasen haastattelu, jossa myös puhutaan eläinkommunikoinnista jaksossa 34. kesällä 2020. https://soundcloud.com/hevonen-opettajani/34-kukka-paivin-tarina



Kurssi-info

Kurssille on rajattu osallistujamäärä 20hlö. Paikkavaraus on sitova. Oman paikkansa voi myydä eteenpäin, ellei pääse tulemaan. Myös jonoon voi ilmoittautua: info@autahevosta.fi. 

Katariinan juna-aikataulujen vuoksi 8h koulutus on survottu tiiviiksi paketiksi ja hölmöiksi kellonajoiksi. Olethan ajoissa paikalla, aloitamme viimeistään klo 10.30. 

Voit osallistua yhteisruokailuun 10€ lisämaksua vastaan. Ilmoita allergiat tai muut rajoitukset tilauksen lisätiedoissa!

Kurssipaikka siirretty toteutettavaksi alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen Päivin luota 4km päässä sijaisevaan leirikeskukseen. Osoite Kivijärventie 168, Ylöjärvi (25km Tampereelta). Kurssi voidaan täällä toteuttaa mahdollisimman paljon ulkona ja Covid-19 tilanteen mukaan etäisyyksiä huomioiden. Pukeutukaa sään mukaisesti! Sateella voidaan olla katetussa katoksessa (80hlölle) tai päärakennuksessa (30hlö). Katso tästä: https://youtu.be/SJcMwJ--bD0 


Lisätiedustelut 
Päivi 044-9833133


Tervetuloa viettämään kurssipäivää hengenheimolaisten joukossa!
 


Kommentit
Lisää kommentti