Verkkokauppa‪» Verkkokurssit‪»

Katariina Alongi - Coaching with Connection Istunta -verkkokurssi 6vkoa, 1.11. alkaen

Katariina Alongi - Coaching with Connection Istunta -verkkokurssi 6vkoa, 1.11. alkaen

Katariina Alongi - Coaching with Connection Istunta -verkkokurssi 6vkoa, 1.11. alkaen

Hinta
85.00
EUR €
+ toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Päivämäärä
1.11.2021
Ei saatavilla


Päivämäärä: 1.11.2021
Voit tilata tätä tuotetta enintään vapaana olevan määrän.


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Haluatko tulla tasapainoisemmaksi ratsastajaksi? Kaipaatko työkaluja istuntaasi?

KUN ISTUT HEVOSEN SELÄSSÄ, ISTUNTA ON TÄRKEIN TYÖKALUSI.

Istunta on myös suurin haasteesi, sillä hevosen selässä oikein istuminen ei ole mikään helppo tehtävä. Olitpa puskaratsastaja, ratsastuskoulun oppilas tai kilpaileva hevosenomistaja, hyvä kehonhallinta ja tasapaino ovat eväät saumattomaan vuorovaikutukseen hevosen kanssa.

Coaching with Connection -verkkokurssilla saat istuntaasi uutta näkökulmaa.

Kurssin aiheina ovat ratsastajan biomekaniikan perusteet eli

· istuinluut
· ratsastajan asento
· keskivartalon voimantuotto ja -hallinta
· kevyen ravin tekniikka
· harjoitusravissa istuminen
· laukka.

Kurssin kesto 6 viikkoa + bonusviikko

CwC Istunta -verkkokurssi on tiivis tietopaketti, jossa videoiden, kuvien ja harjoitusten avulla havainnollistetaan ratsastajan istuntaan liittyviä asioita. Kurssin aikana voit myös jakaa omia ratsastusvideoitasi ja saada henkilökohtaisia neuvoja. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä muiden videoista oppii ja saa paljon omaan ratsastukseen. Tämä kurssi sopii myös erinomaisesti ratsastuksenohjaajille, -opettajille ja valmentajille.

Kurssi tapahtuu Facebookissa erikseen kurssia varten luodussa suljetussa ryhmässä, jossa pääset näkemään viikoittaisen kurssimateriaalin, jakamaan ajatuksiasi muiden kurssilaisten kanssa, esittämään kysymyksiä sekä jakamaan halutessasi myös omia videoitasi.

Kurssin vetää istuntavalmentaja Katariina Alongi, jolla on yli 15 vuoden kokemus ratsastajan biomekaniikasta. Lisätietoja Katariinasta löytyy nettisivuilta www.coachingwithconnection.com.

Kurssille mahtuu mukaan 35 osallistujaa. Tälle kurssille pääsee vielä mukaan, kun ilmoittautuu 6.11.2021 mennessä (jos paikkoja riittää). Saat ilmoittautumisesta sähköpostin. Muutamaa päivää ennen kurssia saat sähköpostitse kurssikirjeen, jossa on linkki kurssiryhmään Facebookissa. Jos sinulla on kysyttävää kurssista, laita sähköpostia Katariinalle coachingwithconnection@gmail.com


Tervetuloa!

Osallistujien palautetta:

”Tämä on ollut todella hyvä kurssi. Muiden videoista ja kommenteista oppii kyllä paljon. On ollut hyvä myös katsoa opetusvideoita ja teoriaa ihan rauhassa kotona ja ”kuivaharjoitella” ilman hevosta. Tavallisilla ratsastustunneilla on vaikea keskittyä sekä istunnan korjaamiseen että tehtävien tekemiseen.”

”Minusta tuntuu, että voisin uusia tämän kurssin, on tullut niin paljon uutta opittavaa. Tämä kurssi on ollut aivan huippu. Meillä tulee videokameralle käyttöä tästä eteenpäin hamaan loppuun saakka. Tällä kurssilla on ollut ihan älyttömän hyviä videoita, muutenkin kaikki on ollut ihan yli odotusten. En arvannut ollenkaan miten tehokas voi olla verkkokurssi. Tuhannet kiitokset!”

”Kiitos Katariina aivan mahtavasta ja ajatuksella rakennetusta kurssista. Ensimmäistä kertaa yli 30 vuoteen olen ollut opissa, jossa istuntaa harjoitellaan pala palalta, pyramidin pohja ensin luoden. Oli todella opettavaista keskittyä ensin vain istuinluihin ja siitä alkaa lisäämään asioita yksi kerrallaan. Kommentointisi meidän kaikkien videoihin oli henkilökohtaista, kannustavaa ja aina positiivista, vaikka välillä itsestä tuntui, että oma istunta on ihan sekaisin eikä juhlimisen aihetta löydy. Hevoseni ovat myös selvästi reagoineet tähän ja vaikka hieman ihmettelevät asentoni jatkuvaa hienosäätöä, näen niiden liikkeissä ja rentoudessa jo eron! Minulla on nyt aivan hurja motivaatio jatkaa oman ratsastuksen videointia ja analysointia ja kehittyä eteenpäin.”

”Asiat selitettiin niin, että ne ymmärsi, ja aina voi kysyä lisää. Muitten kurssilaisten kokemukset ja kannustus oli mahtavia. Nyt tietää paremmin, mihin pyrkiä ja miten harjoitella nyt ja seuraavaksi. Ei tarvitse seilata enää tuuliajolla.”

"Jos hevoset saisivat valita, kaikki ratsastajat kävisivät tämän kurssin."


Kommentit
Marika O. 12.10.2021
Yleisarvosana
Aivan superhyvä kurssi! Kunpa jokainen alottaisi ratsastusharrastuksen tällä kurssilla. Ensimmäistä kertaa joku perusteli asiansa juurta jaksain. Lisäksi kurssin rakenne oli erinomainen ja Katariina vastasi aktiivisesti kurssilaisten kysymyksiin ja kommentoi videoita. Voin vain suositella. Sopii niin vasta-alkajille kuin pidempään ratsastaneille.
Anonyymi 23.9.2021
Yleisarvosana
Silmiä avaava kurssi. Pieniä onnistumisia ja havahtumisia tämän avulla saanut omaankin istuntaani ja kehotietoisuutta kohden
Lisää kommentti