Verkkokauppa‪» Etätuki ympäri Suomen‪»

Auta hevosta -etätuki 60min

Auta hevosta -etätuki 60min


Hinta
55,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplSaatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Auta hevosta -etätuki on täällä Sinua varten silloin, kun et ehkä oikein osaa itsekään sanoa, mikä on päällimmäinen haasteenne ja keneltä voisi kysyä apua. Puhelun aikana selvitämme yhdessä tilannettanne kokonaisuutena. 


"Silloin kun itse olin oman hevoseni Kukan kanssa syvimmässä kuopassa kaikilla tavoin, olisin niin kaivannut tukea, jossa olisi otettu vastaan koko tilanne kaikkine yksityiskohtineen. Eläinlääkäri oli jo tutkinut, kuvannut ja lääkinnyt hevosen, mutta enempää apua ei sieltä suunnalta enää tullut. Kukka oli edelleen jostakin ihmeen paikasta kipeä eikä se selvinnyt tutkimuksissa. Ruokintasuunnittelija oli jo rakentanut ruokinnan uusiksi, kengitysongelmat oli jo löydetty ja kavioiden kuntoutus aloitettu kengättömänä. Kuolainongelmat oli jo helpottaneet siirtymällä kuolaimettomiin. Satulansovittaja oli jo ties monennenko kerran myynyt meille eri satulan ja hevoshieroja avannut selän jumeja. Koulutus oli jo aloitettu uudelleen alusta positiivisin vahvistein taitavien kouluttajien avulla. Hevonen oli edelleen kiukkuinen ja haluton tekemään yhtään mitään. Kilpahevosestani oli jäljellä enää pelkkä äkäinen haamu. Pohdin kuumeisesti oliko nykyinen tallipaikka sittenkin syy siihen, miksi hevoseni ei meinannut pysyä hengissä. Kaipasin kiireesti heti toteutettavissa olevia käytännön ratkaisuja hevosen avuksi sekä henkistä tukea isomman muutoksen tielle lähtöön."


Ratkaisuja voidaan miettiä yhdessä mm. seuraavien aiheiden avulla:
-Mitä hevonen itse toivoisi? hevosen lajityypilliset tarpeet ja niiden toteutuminen
-Miten Sinä voisit auttaa hevosta? hevosten ja ihmisten väliset suhteet 
-Miten Sinä voisit ymmärtää paremmin hevosta? hyväksyntä, luottamus, kunnioitus, vuorovaikutus
-Mitä elämässä on pakko tehdä juuri nyt? valinnan mahdollisuus, vapaus ja esteinä olevat uskomukset
-Mitä käytännössä voisit kokeilla muuttaa? ruokinta, varusteet, kaviohuolto, tarhaus, liikutus, koulutus, tallipaikka
-Miten saada yhteys hevosen henkiseen puoleen? operantti koulutus, Trust tekniikka, eläinkommunikointi, traumanpurku
-Mitä vaihtoehtoisia hoitomuotoja ja apua on olemassa? shiatsu, kraniosakraalihoito, homeopatia, akupunktio, energiahoito
-Millaisia käytännön kokemuksia muilla on erilaisista ratkaisuista? 
-Mikä sopii juuri Sinulle?


Me Auta hevosta -tukihenkilöt tarjoamme etätukea puhelimitse/videopuheluna. Voit kertoa tilanteesi sähköpostilla info@autahevosta.fi, etsimme teille sitten parhaiten sopivan tukihenkilön ja varataan soittoaika.

Puhelun kesto n. 60min.


Puh. 044-9833133/Päivi Huhtanen.


Kommentit
Lisää kommentti