Hevosen koulutus »

Aino Koivukunnas Hevosen kouluttaminen max 60 km Järvenpäästä, 90 min


Hinta
96.04
USD $
+ toimituskulut
86.89 $ / kpl, kun ostat vähintään 3 kpl samanlaista tuotetta
Sis. alv 0%

Määrä
kpl


Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus

VALMENNUS 90 MIN (max 60 km etäisyydellä Järvenpäästä)
Hinta sisältää 90 minuuttia valmennusta, tilanteen ratkaisua ja teoriaa sekä matkakulut enintään 60 km etäisyydellä osoitteesta Piilipuuntie, Järvenpää (ja arvonlisäveron 24%). Käyntikertojen määrä päätetään ensimmäisen käynnin jälkeen. Sarjakortti maksetaan ennen toista tapaamista.

1 käynti: 105,00e /90 min (67,00e/h)
3 krt sarja: 95,00e/käynti/90 min yht. 285,00e (63,33e/h)

KUN HALUAT OPPIA KÄYTTÄMÄÄN POSITIIVISTA VAHVSTETTA KÄYTÄNNÖSSÄ:
Valmennus voi sisältää esimerkiksi maasta käsin työskentelyä, ratsastusta, siedättämistä, uusien asioiden opettamista hevoselle, uudelleen kouluttamista, lastausharjoittelua, lihashuoltoa, jumppaamista jne.

MIKSI 90 MINUUTTIA PITKÄ TAPAAMINEN? MILLOIN 60 MINUUTTIA RIITTÄÄ?

Keskusteluun, hevoseen tutustumiseen ja tilanteen arviointiin on hyvä varata kiireettömästi aikaa, jotta osataan valita sopivin etenemistapa kussakin tilanteessa. Käymme läpi teoriaa tekemisen taustalle, rakennamme hevoselle parhaan koulutustilanteen ja sovimme sopivat harjoitteet harjoitteluun tapaamisten välillä.

Ratsastus- ja istuntaopetus voi olla 60 minuutin mittainen (ja ilman positiivista vahvistetta). Myös 90 minuutin tapaamiseen voidaan liittää sekä ratsastusta että muiden asioiden harjoittelua: maasta työskentelyä tai ongelman ratkaisua.


KOULUTTAMISEN TAPA
Koska hevosen motivoiminen positiivisella vahvisteella (ruoka tai rapsutus) kouluttamisessa on sekä tuloksekasta että hevosen hyvinvoinnin kannalta ylivoimaista, käytän valmennuksessa ensisijaisesti positiivista vahvistetta. Istuntatunnilla ei tarvita positiivista vahvistetta, mutta voidaan käyttää siinäkin yhteydessä.

TOIMINTAA OHJAAVAT PERIAATTEET
Eettisyys ja arvot ohjaavat valintojani valmentajan työssä. Tämä koskee sekä eläimen että ihmisen arvostavaa kohtaamista, opetettavien asioiden valintaa ja kouluttamisen tapoja. Olen sitoutunut Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettisten sääntöjen noudattamiseen. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. positiivisen vahvisteen käytön suosimista. Toinen käytännössä oleellinen asia on tarkkuus sidättämisen ja pelottavalle asialle altistamisen eron tunnistamisessa. Pelottavalle asialle altistaminen (flooding) ei poista pelkoa, mutta saattaa muuttaa hevosen reagointia pelottavaan asiaan ihmiselle kätevämpään suuntaan. Siedättämisessä tavoite on pelon pois opettaminen, ei pelkästään reaktion muuttaminen.

Suomen eläintenkouluttajien eettiset säännöt: http://www.elaintenkouluttajat.com/pdf/Eettisetsaannot.pdf

Työlläni on tyytyväisyystakuu. Valmennuksesta tulee olla hyötyä. Sen tulee antaa oivalluksia ja eväitä jatkaa eteenpäin. Jos tapaamisesta tai puhelinneuvonnasta ei ole hyötyä, neuvottelemme hinnan alennuksesta tai muusta kompensaatiosta.


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki