Verkkokauppa‪» Etätuki ympäri Suomen‪»

Aino Koivukunnas Puhelinneuvonta 60 min

Aino Koivukunnas Puhelinneuvonta 60 min


Hinta
45.00 + toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


Kellonaika
10:00
11:30
13:00
14:30
16:00
18:30


Päivämäärä
(valitse)
(valitse)
6.7.2020
7.7.2020
8.7.2020
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Puhelinneuvonta auttaa etänä

Puhelimitse voin palvella sinnua, kun etäisyys on pitkä tai valmennuskertojen välillä tukemaan harjoittelua. Keskustelussa voidaan käydä läpi tavallisimpia ratkaisuja, pohtia vaihtoehtoja tai todeta mitä ei ainakaan kannata tehdä. Puhelimitse voidaan käydä läpi oppimisteorian soveltamista käytäntöön, erilaisten lähestymistapojen vaikutuksia tai oman toimintansa säätämistä. Joskus ratkaisu on vain pientä säätöä omaan tekemiseen. Videot auttavat keskustelussa, mutta videointi ei ole välttämätöntä

Tavallisia keskustelun aiheita:
  • Uusien asioiden opettaminen
  • Ongelmatilanteet: Miten lähteä selvittämään ongelmakäytöksen syitä ja ratkaisuja
  • Siedättämisen periaatteet ja käytännön sovellutukset
  • Luopumisen opettaminen
  • Positiivisen vahvisteen käyttäminen ja negatiivisen rangaistuksen ymmärtäminen koulutus- ja arkitilanteissa.
  • Hevosystävällisen lähestymistavan perustelu ympäristölle
  • Joihinkin tilanteisiin ei voi hevosta näkemättä antaa tarkkaa vinkkiä, mutta valmentaja voi yleensä antaa hyödyllisiä koulutuksen liittyviä yleisiä vinkkejä, keskustelu- ja sparrausapua ja henkistä tukea. Puhelimitse annettu neuvonta perustuu asiakkaan kertomiin havaintoihin ja tapahtumiin sekä mahdolliseen videomateriaaliin.

Hevosharrastajan tai ammattilaisen henkinen valmennus puhelimitse

Valmentaja on kuuntelija ja tuki vaikeassa tilanteessa, kun luottamus tilanteen ratkaisemiseen on lujilla, itsekritiikki iskee liian kovaksi tai kun haluat käydä läpi omia tunteitasi suhteessa hevoseen, hevosharrastukseen ja siellä opitun merkitykseen omassa elämässäsi. Joskus tarvitset uskon vahvistusta siihen, että hevosystävällisiä koulutusmenetelmiä kannattaa käyttää ja ne ovat toimivia ja tehokkaita. Tarvittaessa voimme myös yhdessä pohtia argumentaatiota, jos on tarvetta perustella muille omia valintojaan.

Jos luit tämän, olet jo hyvällä tiellä ratkomassa ongelmia eettisesti kestävällä tavalla, tärkeimpinä asioina hevosen hyvinvointi ja oma turvallisuutesi. Opit koko ajan uutta keskustelemalla, hankkimalla tietoa ja harjoittelemalla.

Hevosen terveyden merkitys

Kaikki ongelmat eivät ole koulutusongelmia, mutta kaikissa tilanteissa on hyvästä koulutusosaamisesta hyötyä. Ongelmatilanteissa on aina otettava huomioon kivun tai sairauden mahdollisuus ja kannattaa olla yhteydessä eläinlääkäriin.

Ajan varaaminen

Lähetä viesti Hevosilo R+ – Aino Koivukunnas sivuston kautta.

Puhelinnumeroni on: 040-7096452 (myös tekstiviesti)

Jos en pääse vastaamaan puheluun, lähetä tekstiviestillä nimesi ja kerro milloin haluaisit keskustella.

Kommentit
Lisää kommentti