Toimitusehdot

Tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus on voimassa vain, jos tuote on alkuperäistä vastaavassa kunnossa. Myös mahdollisen tuotepakkauksen on oltava myyntikelpoinen, jos tuotteeseen tutustuminen on mahdollista pakkausta rikkomatta. Palautusoikeus ei koske kaiverrettuja eikä muita yksilöllisiä tuotteita. Noudatamme valmistajan tai maahantuojan määrittelemiä takuuehtoja.

Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen ja sitoudumme olemaan luovuttamatta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille kaupallisiin tarkoituksiin. Mikäli et halua meiltä markkinointiviestejä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme heti, kun olet tehnyt tilauksen.

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun tilaus on käsitelty. Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Pidätämme oikeuden hintojen, sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti.

Alle 18-vuotiaat voivat ostaa tuotteita verkkokaupasta vain huoltajan suostumuksella. Huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite tulee olla mukana tilauksessa. Tiedot voi antaa kassalla `Muuta`-kohdassa.Palautukset
Tuotteiden palauttaminen ja vaihto ovat omakustanteista eli palauttaja vastaa itse toimituskuluista.

Vaihto- ja palautusbootsit tulee pestä harjan kanssa, vaikka niissä olisi vain pölyä. Likaisista, naarmuuntuneista, viallisista bootseista tai puuttuvista osista veloitamme arvonaleneman mukaan.

Kaikki palautus- ja vaihtotuotteet tulee lähettää osoitteeseen:

Ulla Uosukainen
Tuomitie 1 C
33470 Ylöjärvi

045 -85 95 190

Paketin voi lähettää Postin toimistoon tai pakettiautomaattiin: K-Supermarket Linkki, Mastontie 2, 33470 Ylöjärvi.

Huom. Vantaan logistiikkakeskuksella ei ole pakettien vastaanottopalvelua.