Yhteistyössä Heinätin -Rauha mielessä ja mahassa, Equine Innovations Ltd


Ruokinta, Pihatto ja talli, Yhteistyössä, Helpompi arki hevosten kanssa by Päivi H., 5.3.2022
HYVINVOINTIA KOKO TALLIIN

Hevosten hyvinvointia – ja talliarjen sujuvuutta. Kun pitkän linjan hevosihminen Katja ja entinen maailmanmestaruustason moottoripyörämekaanikko Jarkko eivät löytäneet ähky- ja mahahaavaherkän hevosensa terveysongelmiin valmiita ratkaisuja, he kehittivät ne itse. Näin sai alkunsa Oy Equine Innovations Ltd, joka tänä päivänä tarjoaa kattavia ratkaisuja hevosten hyvinvoinnin ja terveyden tueksi.

”Omalla Klerkki-hevosellamme oli vaikea mahahaava ja kokeilimme sen hoitoon kaikki konstit”, kertoo Katja Kulmakorpi, jolla on vuosien kokemus omista hevosista.

”Lisäksi hevosemme niska ja hampaat alkoivat vaatia muuta ruokintatapaa kuin heinäverkot, sillä luonnoton, pää vinossa korkealta syöminen verkosta jumitti niskaa ja sään aluetta, mikä vaikeutti harrastamista ja lisäsi hierontakuluja sekä omaa huoltamme hevosen hyvinvoinnista”, jatkaa Katja.

Kaiken tämän seurauksena Katja ja Jarkko Kulmakorpi alkoivat kehittelemään tuotetta, jonka avulla hevosen ruokintarytmi saataisiin mahdollisimman luonnonmukaiseksi ja hevonen voisi syödä säännöllisesti useita pieniä ruoka-annoksia vuorokaudessa.

”Tuotekehittelyn tuloksena syntyi Heinätin-heinäautomaatti, joka lisää hevosten hyvinvointia – ja loistavana sivutuotteena helpottaa myös tallin arkea, kun heinien pussitukset ja jaot tippuvat työlistalta”, toteaa Jarkko Kulmakorpi, jonka teknillinen osaaminen sekä kyky rakennella lähes mitä tahansa juontavat juurensa Road Racingin parissa vietetyistä vuosista maailmanmestaruustason mekaanikkona ympäri maailman.

Yhteistyössä 
 

SATAPROSENTTISESTI SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ
Hevosten hyvinvointi ja asiallinen käsittely on koko Oy Equine Innovations Ltd
-yrityksen toiminnan ydin.

Yrityksen vahvuutena on avoin, innovatiivinen ja rohkea ajattelutapa sekä periksiantamaton asenne.
”Me kannamme vastuumme kaikissa tilanteissa ja haluamme kuunnella ja palvella asiakasta laadukkaasti alusta loppuun saakka”, sanoo Jarkko.

Oy Equine Innovations Ltd suosii kotimaisuutta. ”Me arvostamme ympäristöä ja valmistamme kaikki tuotteemme kestävän kehityksen periaattetta noudattaen Suomessa. Lisäksi kaikki tuotteissamme käytettävät komponentit hankitaan Suomesta mahdollisuuksien mukaan”, sanoo Katja.


YRITYKSEMME ARVOT ILMENTÄVÄT TOIMINTAMME LUONTEEN
Kannatamme läpinäkyvyyttä ja siksi halusimme avata asiakkaillemme toimintamme ja tuotteidemme arvopohjan. Alla esitetyt arvot toimivat tien viittoina kaikessa toiminnassamme.


 


NÄIN TOTEUTAMME ARVOJAMME

Yhteistyössä
       


TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME MYÖS PAIKANPÄÄLLE
 
Yrityksemme toimitilat ovat Hämeenkyrön Pinsiössä. Toimitilojemme yhteydessä on hevostemme aktiivipihattona toimiva Showroom.
Meillä pääset tutustumaan tuotteisiimme ja käyttämään niitä itse. Näin voit varmistaa tuotteidemme korkean laadun.
Sovitaan yhteinen esittelyaika!


Oy Equine Innovations Ltd
Purasentie 12
39150 Pinsiö
p. 045 6762 455
info@hevoskeksinnot.fi

https://hevoskeksinnot.fi/
Sinua saattaa kiinnostaa myös

Kengättömyys talvella - Nastat ja hokit eri tarpeisiin

Kengättömien hevosten bootseihin voi asentaa erilaisia nastoja tai hokkeja sen mukaan, mikä on tarve. Tässä tiivistelmä vertailujeni tuloksista. Katso allaoleva video (20min), jossa kerron erilaisista nasta- ja hokkikokeiluistani.  Scoot bootseilla on hyvä pito jäällä. M...
Lue lisää »

Tiekkö mitä sä voisit tehdä noille kavioille?

Haluatko tietää, miten säästät aikaa, vaivaa ja rahaa lisäämällä hevosen hyvinvointia? No kato sen kavioita. Minua olisi kiinnostanut aikoinaan eniten tuo osuus, millä hevosenomistaja voi säästää rahaa. 18 vuotta sitten ostin ensimmäisen oman hevoseni Kukan, joka on n...
Lue lisää »

Hanna Pietiläinen

Olen Hanna Pietiläinen, koulutukseltani nuoriso- ja yhteisöohjaaja. Ohjaan HehKu™ -hevostunteja Hehkumaan Hevostilalla Ylöjärvellä.  Hevospolkuni alkoi melko perinteisesti lapsena ratsastuskoulussa pääkaupunkiseudulla. Kuitenkin vasta vuoden ratsastettuani putosin maastos...
Lue lisää »