Verkkokauppa‪» HeHKu™ -Mielentaitoja hevosen kanssa‪»

HeHKu™ -yksityistunti 5-8 -vuotiaille, tunnetaitoleikkejä hevosen kanssa, 1-4hlö ryhmähinta 60min

HeHKu™ -yksityistunti 5-8 -vuotiaille, tunnetaitoleikkejä hevosen kanssa, 1-4hlö ryhmähinta 60min

HeHKu™ -yksityistunti 5-8 -vuotiaille, tunnetaitoleikkejä hevosen kanssa, 1-4hlö ryhmähinta 60min
HeHKu™ -yksityistunti 5-8 -vuotiaille, tunnetaitoleikkejä hevosen kanssa, 1-4hlö ryhmähinta 60min
HeHKu™ -yksityistunti 5-8 -vuotiaille, tunnetaitoleikkejä hevosen kanssa, 1-4hlö ryhmähinta 60min
HeHKu™ -yksityistunti 5-8 -vuotiaille, tunnetaitoleikkejä hevosen kanssa, 1-4hlö ryhmähinta 60min

Hinta
70.00 + toimituskulut
60.00 € / kpl, kun ostat vähintään 4 kpl samanlaista tuotetta
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


VapaanaSaatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta enintään vapaana olevan määrän. Tuote poistuu valikoimastamme.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

PikkuHehKu™ -tunnit järjestetään 60min opetuksena. Kokoa oma ryhmä lapsen ystävistä tai sisaruksista. Huom. samalla hinnalla opetukseen voi osallistua 1-4 lasta. 

Yksityisopetuksen aikataulut sovitaan WhatsAppilla 044-9833133/Päivi Huhtanen tai paivi@autahevosta.fi.


”Se vaan tuntuu niin hyvältä sydämessä.”


PikkuHehku™-tunneilla lapset oppivat tuntemaan millainen hevonen on ihmisen turvallisena ystävänä. Tunneilla tehdään ihania tunnetaitoleikkejä ja samalla opitaan tärkeitä rauhoittumisen, keskittymisen ja vuorovaikutuksen taitoja. Ylöjärvellä sijaiseva Hehkumaan Hevostila ei ole ratsastuskoulu eikä meidän hevosilla ratsasteta. Meidän neljä hyvinkoulutettua ja onnellista hevosta elävät kotipihatossa yötä päivää ulkona. 

HeHKu™ -ohjauksessa hevoset auttavat lapsia löytämään oman sisäisen hehkunsa, joka lisää terveyttä, hyvinvointia, itseluottamusta ja kaikkea sitä hyvää, mitä jokainen meistä tarvitsee elämässä. Tunnit sisältävät tunnetaito-ohjausta hevosten kanssa tutkitusti terveyttä edistäviin NLP:n ja Metsäkylvyn menetelmiin pohjautuen.


Mitä on hehku hevosen kanssa?

"Kun Sinä hehkut, koet syvää ja vilpitöntä iloa, olet inspiroitunut tai teet itsellesi hyvin merkityksellisiä asioita. Hehku laittaa suun väkisinkin hymyyn. Hehku syntyy, kun kuljet juuri sinun polullasi, sinun askeleillasi. 

Kun tukee toista hehkumaan, kannustaa ja rohkaisee, se auttaa meitä kaikkia kasvamaan ja uskomaan itseemme. Usein toisen kanssa hehkuminen lisää omaakin hehkua. Hehku voi olla jälkilämpöä omasta innostuksesta, kannustuksesta, läheisyydestä, rakkaudesta tai jonkin meille merkityksellisen aikaansaamisesta. Hehkuvan lähellä alkaa muutkin kokea lämpöä ja innostusta, iloa toisen puolesta."  

(Anne-Mari Jääskinen 2020)

Kenelle?

Tunnit räätälöidään jokaiselle asiakkaalle ja ryhmälle opetusta eriyttäen. Jokainen saa olla rauhassa hevosten kanssa ilman pelkoa tai suorituspaineita. Meillä ei ole ratsastuskoulua eikä tunneilla ratsasteta. Hevosemme ovat onnellisia ja hyvinkoulutettuja terapiahevosia kotipihatossa. Voit aloittaa meillä turvallisen hevosharrastuksen hevosten ystävänä ja harjoitella ymmärtämään hevosten kieltä. Voit käydä ratsastamassa jossakin muualla ja syventää yhteyttä hevosiin täällä opituilla taidoilla. Meillä voidaan myös purkaa hevospelkoa. PikkuHehku™ -tuntien jälkeen lapsen hehku jatkuu varmasti myös perheen, ystävien, eläinten tai muiden hevosten kanssa. 

PikkuHeHku™ -hevostunneille voi osallistua n. 5-8v. lapset. On myös mahdollista järjestää perheryhmiä, joissa on mukana nuorempia tai vanhempia lapsia tai aikuisia.

Aikuisille ja yli 9-vuotiaille lapsille järjestämme kuitenkin mieluiten 90min kestoista HeHKu™ -hevosopetusta, jossa teemme syvällisempiä harjoituksia. 


Mitä HehKu™ -hevostunneilla tehdään?

HeHKu -tunnit pohjautuvat tutkittuihin tunnetaitomenetelmiin, NLP-tekniikoihin ja terveysvaikutuksia lisääviin metsäkylpymenetelmiin. Tunnit eivät ole hevosten hoitamista, koulutusta, silittelyä tai ratsastusta, vaikka näitäkin aiheita joskus toiveiden mukaan sivuamme.

Ohjauskerrat etenevät näin: 
-tämän hetken, oman mielen ja hevosten havainnointi
-päivän aiheesta keskustelu hevosten luona
-erilaiset tunnetaitoharjoitukset hevosten kanssa 
-omaa aikaa hehkua hevosen kanssa rauhassa hiljaisuudessa kenenkään häiritsemättä
-lopuksi nähdyksi ja kuulluksi tuleminen piiri
-lasten kanssa harjoituksissa on enemmän liikettä ja leikkiä

Aiheita ovat mm. turvallisuus, luottamus, yhteinen kieli, kosketuksen voima, itseluottamus, erilaisuuden hyväksyminen, omat rajat, myötätunto, yhteinen rauha, tarpeet, tunteet, unelmointi ja kiitollisuus. Peruskurssin jälkeen voi jatkaa jatkokurssilla.

Mukaan tarvitset avoimen mielen sekä lämpimät, säänmukaiset ja rennot vaatteet, jotka voivat vähän likaantua.


Miksi?

Kaikki hyvä alkaa luottamuksesta itseensä, toisiin ihmisiin ja hevosiin. Turvallisuus on tietoja ja taitoja, miten hevosten luona toimitaan ja kuinka hevosten ja ihmisten kanssa ystävystytään. Vuorovaikutusta on yhteinen ymmärtämisen kieli. Ystävyyteen tarvitaan aikaa olla yhdessä ilman suorituspaineita ja pakottamista. HeHKu™ -hevostunneille myös hevoset saavat osallistua vapaaehtoisesti. Hevosemme on koulutettu positiivisin vahvistein ja ne osallistuvat hyvin mielellään opetukseen. 


Missä?

Hehkumaan Hevostila
Kilpijoentie 83
34110 Lakiala
044-9833133/Päivi Huhtanen


Ohjaajat

Ohjaajina toimivat Päivi Huhtanen (HeHKu™ -hevosopetuksen kehittäjä, hevosten omistaja, luokanopettaja, tunnetaitokouluttaja, metsäkylpyohjaaja) ja Hanna Pietiläinen (nuoriso- ja yhteisöohjaaja, hevosystävyyden ohjaaja). Lue lisää Päivistä tai kuuntele Päivin haastattelu Hevonen Opettajani -podcastista:

Päivi Huhtanen, Ihmehevonen Tmi

Varausehdot

Pienryhmässä on paikkoja 3-6hlölle. Tunneilta on mahdollista olla poissa sairastumisen vuoksi, tunnit korvataan. Poissaolot ilmoitettava viimeistään 24h ennen ohjauksen alkua, jotta on oikeutettu korvaavaan ohjauskertaan. Ilmoittautuminen on sitova, maksua ei palauteta. Jos kurssille ilmoittautuu alle 3hlöä, opetus voidaan järjestää sovitusti 1-2hlö yksityistunteina.Turvallisuus

HeHKu™ -hevostunnit järjestetään ulkona tai pihaton suojassa. Covid-19 tilanteen mukaan voidaan pitää ohjaukset myös täysin ulkona turvavälejä noudattaen. Tunneille saa osallistua vain täysin terveenä. Jääthän kotiin parantelemaan pienimmätkin flunssan oireet.

Tärkein aihe tällä kurssilla on turvallisuus. Kaikki mitä tapahtuu ja tehdään, perustuu pitkään kokemukseen asiakastyöstä juuri näiden hevosten kanssa. Hevosten lähelle mennään vasta, kun luottamus ja yhteinen kieli on saavutettu. Hevoset on ammattilaisten kouluttamia asiakastyöhön sopivia ja rauhaa rakastavia tyyppejä. Kurssilaisia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Kannattaa tarkistaa jokaisen osallistujan tapaturmavakuutus voimaan. 

Sinunkin lapsellasi on lupa hehkua ja olla rauhassa oma itsensä! <3 

Asiakaspalaute: 

"Moikka,
Kävimme viime viikonloppuna teillä PikkuHehku-käynnillä ja mun piti heti jo silloin laittaa viestiä ja kiitellä. Meidän tytölle käynti oli vaikuttava kokemus, kiitos! Olemme pari kertaa käyneet talutusratsastuksessa, mutta tämä kerta oli kyllä ihan erityinen lapsen ja hevosen välisen suhteen kehittymisessä. Antoi myös itselle ajateltavaa kun aloitin viime syksynä pitkän tauon jälkeen ratsastuksen (nyt ratsastuskoululla, aiemmin kävin ravitallilla). Ratsastustallilla hevosen ja ratsastajan suhde jää kyllä kovin vajavaiseksi kun pahimmassa tapauksessa hevosen saa edelliseltä tuntilaiselta ja luovuttaa oman tunnin jälkeen seuraavalle. Saimme myös perille ottamiasi kuvia, kiitos niistäkin. Tosi mukavaa, että lapset pääsevät vielä useamman kerran vuorovaikuttamaan heppojen kanssa."


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki