Verkkokauppa‪» HeHKu™ -Mielentaitoja hevosen kanssa‪»

HeHKu™ - yksityistunnit, Mielentaitoja hevosen kanssa, 1-4hlö ryhmähinta 90min

HeHKu™ - yksityistunnit, Mielentaitoja hevosen kanssa, 1-4hlö ryhmähinta 90min

HeHKu™ - yksityistunnit, Mielentaitoja hevosen kanssa, 1-4hlö ryhmähinta 90min
HeHKu™ - yksityistunnit, Mielentaitoja hevosen kanssa, 1-4hlö ryhmähinta 90min
HeHKu™ - yksityistunnit, Mielentaitoja hevosen kanssa, 1-4hlö ryhmähinta 90min
HeHKu™ - yksityistunnit, Mielentaitoja hevosen kanssa, 1-4hlö ryhmähinta 90min
HeHKu™ - yksityistunnit, Mielentaitoja hevosen kanssa, 1-4hlö ryhmähinta 90min
HeHKu™ - yksityistunnit, Mielentaitoja hevosen kanssa, 1-4hlö ryhmähinta 90min

Hinta
95.00 + toimituskulut
80.00 € / kpl, kun ostat vähintään 4 kpl samanlaista tuotetta
Sis. alv 24%


Määrä
kpl


VapaanaSaatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta enintään vapaana olevan määrän.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

”Se vaan tuntuu niin hyvältä sydämessä.”


HeHKu™ -ohjauksessa hevoset auttavat löytämään oman sisäisen hehkunsa, joka lisää terveyttä, hyvinvointia, itseluottamusta ja kaikkea sitä hyvää, mitä jokainen meistä tarvitsee elämässä. Tunnit sisältävät tunnetaito-ohjausta hevosten kanssa tutkitusti terveyttä edistäviin NLP:n ja Metsäkylvyn menetelmiin pohjautuen.


Hehku™-hevostuntien tavoitteena on syvempi yhteys itseen ja hevoseen:

-voimaantumista kiireen keskellä 
-ohjattuja vuorovaikutus- ja tunnetaitoharjoituksia hevosten luona tai niiden kanssa
-lapsille rauhoittumisen taitoja ja ihania tunnetaitoleikkejä
-turvallisia hevoskokemuksia hyvin koulutetuilla hevosilla


Kenelle?

Tunnit räätälöidään jokaiselle asiakkaalle ja ryhmälle opetusta eriyttäen. Jokainen saa olla rauhassa hevosten kanssa ilman pelkoa tai suorituspaineita. Meillä ei ole ratsastuskoulua eikä tunneilla ratsasteta. Hevosemme ovat onnellisia ja hyvinkoulutettuja terapiahevosia kotipihatossa. Voit aloittaa meillä turvallisen hevosharrastuksen hevosten ystävänä ja harjoitella ymmärtämään hevosten kieltä. Voit käydä ratsastamassa jossakin muualla ja syventää yhteyttä hevosiin täällä opituilla taidoilla. Meillä voidaan myös purkaa hevospelkoa.

Yksityistunnille voit osallistua yksin tai voit jakaa hinnan omien ystäviesi/perheesi kanssa (max 4hlö). Huom. mitään lisämaksua ei veloiteta muilta osallistujilta. 

Yksityisopetuksen aikataulut sovitaan WhatsAppilla 044-9833133/Päivi Huhtanen tai paivi@autahevosta.fi.

Mitä on hehku hevosen kanssa?

"Kun Sinä hehkut, koet syvää ja vilpitöntä iloa, olet inspiroitunut tai teet itsellesi hyvin merkityksellisiä asioita. Hehku laittaa suun väkisinkin hymyyn. Hehku syntyy, kun kuljet juuri sinun polullasi, sinun askeleillasi. 

Kun tukee toista hehkumaan, kannustaa ja rohkaisee, se auttaa meitä kaikkia kasvamaan ja uskomaan itseemme. Usein toisen kanssa hehkuminen lisää omaakin hehkua. Hehku voi olla jälkilämpöä omasta innostuksesta, kannustuksesta, läheisyydestä, rakkaudesta tai jonkin meille merkityksellisen aikaansaamisesta. Hehkuvan lähellä alkaa muutkin kokea lämpöä ja innostusta, iloa toisen puolesta."  


(Anne-Mari Jääskinen 2020)


Mitä HehKu™ -hevostunneilla tehdään?

HeHKu -tunnit pohjautuvat tutkittuihin tunnetaitomenetelmiin, NLP-tekniikoihin ja terveysvaikutuksia lisääviin metsäkylpymenetelmiin. Tunnit eivät ole hevosten hoitamista, koulutusta, silittelyä tai ratsastusta, vaikka näitäkin aiheita joskus toiveiden mukaan sivuamme.

Ohjauskerrat etenevät näin: 
-tämän hetken, oman mielen ja hevosten havainnointi
-päivän aiheesta keskustelu hevosten luona
-erilaiset tunnetaitoharjoitukset hevosten kanssa 
-omaa aikaa hehkua hevosen kanssa rauhassa hiljaisuudessa kenenkään häiritsemättä
-lopuksi nähdyksi ja kuulluksi tuleminen piiri
-lasten kanssa harjoituksissa on enemmän liikettä ja leikkiä

Aiheita ovat mm. turvallisuus, luottamus, yhteinen kieli, kosketuksen voima, itseluottamus, erilaisuuden hyväksyminen, omat rajat, myötätunto, yhteinen rauha, tarpeet, tunteet, unelmointi ja kiitollisuus. 


Kuka voi osallistua?

HehKu™ -hevostunneilla ei ole merkitystä aiemmalla hevoskokemuksella. Koet näiden hevosten kanssa jotakin muuta ja merkityksellistä. Voit jakaa hehkusi omassa elämässäsi perheen, ystävien, eläinten tai muiden hevosten kanssa. Tunneille voi osallistua kaikki yli 9-vuotiaat. 5-8 -vuotiaille järjestetään leikkimielisempää PikkuHehKu -opetusta. 


Missä?

Hehkumaan Hevostila
Kilpijoentie 83
34110 Lakiala
044-9833133/Päivi Huhtanen

Ohjaajat

Ohjaajina toimivat Päivi Huhtanen (HehKu™ -hevosopetuksen kehittäjä, hevosten omistaja, luokanopettaja, tunnetaitokouluttaja, metsäkylpyohjaaja) ja Hanna Pietiläinen (nuoriso- ja yhteisöohjaaja, hevosystävyyden ohjaaja). Lue lisää Päivistä tai kuuntele Päivin haastattelu Hevonen Opettajani -podcastista:

Päivi Huhtanen, Ihmehevonen TmiVarausehdot

Yksityistunnin tai sarjakortin varanneella on 6kk aikaa käyttää tilaamansa tunnit. Sarjakortin voi keskeyttää lääkärintodistusta vastaan, jolloin tunteja voi jatkaa myös 6kk ajanjakson jälkeen. Poissaolot ilmoitettava viimeistään 24h ennen ohjauksen alkua, jotta on oikeutettu korvaavaan ohjauskertaan. Ilmoittautuminen on sitova, maksua ei palauteta. 

Turvallisuus

HeHKu™ -hevostunnit järjestetään ulkona tai pihaton suojassa. Covid-19 tilanteen mukaan voidaan pitää ohjaukset myös täysin ulkona turvavälejä noudattaen. Tunneille saa osallistua vain täysin terveenä. Jääthän kotiin parantelemaan pienimmätkin flunssan oireet.

Tärkein aihe tällä kurssilla on turvallisuus. Kaikki mitä tapahtuu ja tehdään, perustuu pitkään kokemukseen asiakastyöstä juuri näiden hevosten kanssa. Hevosten lähelle mennään vasta, kun luottamus ja yhteinen kieli on saavutettu. Hevoset on ammattilaisten kouluttamia asiakastyöhön sopivia ja rauhaa rakastavia tyyppejä. Kurssilaisia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Kannattaa tarkistaa jokaisen osallistujan tapaturmavakuutus voimaan. Tuu hehkumaan ja ole rauhassa oma itsesi! <3 


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki