Verkkokauppa» Etätuki ympäri Suomen»

Katariina Alongi - Puhelinvalmennus 60min

Katariina Alongi - Puhelinvalmennus 60min


Hinta
65.00
EUR €
+ toimituskulut
Sis. alv 24%


Määrä
kplSaatavuus
Heti

Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Katariinan puhelinvalmennukset kesätauolla! Jatkuu jälleen heinäkuun lopulla!

Puhelinvalmennukset eli coaching on vastavuoroinen ja luova prosessi, jossa valmennuksen keinoin autan sinua löytämään ja käyttämään omia voimavarojasi, jotta voit saavuttaa omat tavoitteesi tai löytää selkeyttä elämääsi.

Puhelinvalmennuksessa tilanteita tarkastellaan ratkaisukeskeisesti ja pyritään löytämään keinot ratkaista ongelmia, selvitä haasteista ja saavuttaa omia tavoitteita.
Jokainen valmennussuhde on omanlaisensa. Joskus valmennus käsittelee hyvinkin konkreettisia asioita ja joskus tutkimme syvällisiä tunne-elämän lukkoja. Ratsastuspelko, kilpailu- tai suoritusjännitys, raskas talli-ilmapiiri ja sen kanssa suoriutuminen, henkisen yhteyden löytäminen eläimen kanssa, itseluottamus ja luottamus hevoseen ja itseen, hevosalan työnohjaus, omien rajojen löytäminen ja niiden toteuttaminen sekä eläinten että ihmisten kanssa – tässä vain muutamia aiheita, joita olen käsitellyt asiakkaideni kanssa viimeisten vuosien aikana.

Puhelinvalmennuksessa sinulla on mahdollisuus purkaa elämääsi ja hevosiin liittyviä asioita neutraalissa ilmapiirissä. Joskus olemme itse liian lähellä ongelmaamme, emmekä enää siksi kykene näkemään ratkaisua. Oikean ratkaisun löytäminen on etenkin vaikeaa silloin, kun muut yrittävät auttaa neuvomalla. Neuvojat tarkoittavat kyllä hyvää, mutta vain sinä voit tietää itsellesi sopivat ratkaisut. Siksi valmentajana en anna neuvoja, sillä tiedän, että avaimet oman elämäsi lukkoihin ovat vain sinulla. Autan sinua löytämään nämä avaimet aktiivisen kuuntelemisen, kyselemisen ja joskus myös konkreettisten ratkaisukeskeisten harjoitusten kautta. Valmennuksessa sinua kuunnellaan aktiivisesti, sillä tarkoituksena on antaa sinulle tukea ja selkeyttä elämääsi.

Puhelinvalmennus tapahtuu puhelimitse tai videopuhelun avulla. Jos kuitenkin kaipaat ihan konkreettista apua, voin suositella ammattilaisia, joilta saat avun siihen mitä sitä tarvitset.

Puhelinvalmennus kestää yleensä noin 60 minuuttia. Valmennus tapahtuu puhelimitse tai netissä Skype, WhatsApp tai Facebook Messengerin avulla. Nämä ohjelmat saa helposti ladattua tietokoneelle tai älypuhelimeen.


Kommentit
Anonyymi 23.9.2021
Yleisarvosana
Auttoi paljon keskustella omista hevoshuolista ihmisen kanssa, joka ymmärtää. Loi uutta näkökulmaa tilanteeseeni.
Lisää kommentti