Tuotteet » Scoot bootsit »

Scoot Boot Aloituspaketti, sis. lisäosat erimallisiin kavioihin


Hinta
229.14
USD $
+ toimituskulut
Sis. alv 0%

Määrä
pakkaus(ta)Scoot Boot Bootsit, yksi pari, 1 pari

Koko
(valitse)
(valitse)
000
00
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
M1
M2
M3
Slim 0
Slim 1
Slim 2
Slim 3
Slim 4
Slim 5
Slim 6
Slim 7
Custom Pads, Pohjalliset, yksi pari, 1 pari

Koko
000, 00
0, 1
2, 3
3, 4
4, 5
6, 7
8, 9
10, 11
M1, M2, M3
Custom Gaiters isot pehmusteet, 1 pari

Koko
XXS (M1, M2, M3)
XS (000, 00)
S (0, 1, 2)
M (3, 4, 5)
L (6-11)


Muu ominaisuus
Paksuus 3mm
Paksuus 5mm
Scoot Boot Mud Strapit, 1 pari

Väri
Limenvihreä
Musta
Oranssi
Pinkki
Punainen
Vaaleansininen
Violetti


Koko
XXS (00,0)
XS (1, 2)
S (3, 4)
M (5, 6)
L (7, 8)
XL (9, 10)
XXL (11)
(M1, M2, M3) Antislip Shim, musta, koko XS
Päivi Huhtanen Scoot bootsien sovitus- ja vuoluneuvonta, etänä ympäri Suomen

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Uusille Scoot bootsien käyttäjille on koottu tähän tuotepakettiin kaikki tarvittava, jotta pääset heti käyttämään bootseja. Pakettiin kuuluu myös etätuki puh. 045-7832 8732/Päivi Huhtanen Sovitus- ja Neuvontapalvelu.

Scoot bootsien täytyy istua aina kavioissa tiukasti, jotta ne pysyvät jalassa. Eri malliset kaviot saadaan sopimaan bootseihin näiden lisäosien avulla. Näitä lisäosia kannattaa pitää koko ajan varastossa kavioiden muuttumisen varalta. Tarvittaessa korjataan vuolua, jotta kaviot saadaan parempaan malliin ja bootsit istumaan hyvin.


KUINKA TILAAT ALOITUSPAKETIN

Mittaa kavioiden pohjien pituus ja leveys jokaisesta kaviosta. Mittaa vain kantopinta, eli maahan osuva tasainen kavion pohja. Katso kuvasta mittausohje.

Huom. Kokotaulukosta ei suoraan näe 100% varmuudella sopivaa kokoa. Oikean koon tietää vasta sovittamalla, koska eri mallisia päkiöitä ei voi mitata. Myös kantojen muoto ja korkeus, seinämien malli, vuolutiheys ja vuoletko itse vaikuttavat siihen, mikä koko kannattaa valita. Lisäosat auttavat hienosäätämään istuvuutta sitten kun sopiva koko on löytynyt. Jos haluat arvion mahdollisesti sopivasta koosta, ota kavioista kuvat (edestä, sivulta ja pohjista pituusmitan kanssa) ja soita tukihenkilölle ennen tilaamista.

Tärkeintä on mitata pituusmitta täsmälleen kuvan ohjeen mukaisesti, vain kantopinnasta. Voit tilata Aloituspaketin tämän mitan mukaan, jos kaviot ovat olleet pitkään kengättömät, hyvänmalliset ja säännöllisesti vuoltu. Halutessasi voit varata n. 5mm kasvunvaraa.

Suosittelemme uusia Scoot bootsien käyttäjiä ottamaan yhteyttä tukihenkilöömme, jotta säästytte lähetyskuluilta ja odottamiselta. Bootsit voidaan toki vaihtaa toiseen kokoon uusien postikulujen hinnalla.

Pakkauksessa tulee mukana
-yksi pari Scoot bootseja
-Trail Gaiters -pehmusteet 2kpl (Nämä estää hiertymistä.)
-Custom Gaiters -pehmusteet 2kpl (Nämä varmasti estävät hiertymistä, jos Trail-pehmusteet ei riitä. Näitä voi myös käyttää, jos bootsit on väljät vuolun jälkeen.)
-Custom Pads -pohjalliset 2kpl (Käytä näitä, jos hevosella on matalat kannat tai bootsit on väljät vuolun jälkeen.)
-Mud Strapit (Näillä varmistetaan esim. maastossa, ettei bootsit irtoa.)
-varaosia (2kpl mustia etupantoja, 2kpl mustia pitkiä pantoja +ruuvit)

Paketin ovh. yksittäin ostettuna on 281e. Etusi on -15% eli 37e.


HUOM. Pikkuponien M1, M2 ja M3 kokoisten bootsien mukana aloituspakkauksessa on Mud Strapien tilalla Antislip Shimit, joita käytetään samaan tarkoitukseen (ettei bootsi irtoa jalasta). Minikokoisissa bootseissa M1, M2, M3 on vain yksi etupanta. Tästä syystä niihin ei ole olemassa Mud Strapeja. Sen sijaan Antislip Shimit tiivistävät pikkuisia bootseja pysymään paremmin jalassa. Lue lisää: Scoot Boot Antislip Shimit 2kplTämän paketin mukana tulevilla lisäosilla varmistat bootsien pysymisen jalassa ilman hiertymiä missä tahansa olosuhteissa. Ylimääräiset lisäosat kannattaa pitää tallessa, koska kaviot saattavat esim. yllättäen kulua normaalia pienemmäksi kostealla kelillä. On kätevää, että kaapista löytyy heti apuvälineitä, jos bootsit tuntuvat liian isoilta. Jos bootsit alkavat tuntua pieniltä, raspilla saat pienennettyä kavioita. Myös siihen saa apua tukihenkilöltä. :)

Aloituspaketin voi noutaa Vantaalta tai Ylöjärveltä. (Kysy Ylöjärven varastolta ennen tilauksen tekemistä Päivi Huhtanen 045 7832 8732 tai paivi.autahevosta@gmail.com).


BOOTSIEN SOVITUS
Bootseja saa sovittaa puhtaisiin kavioihin puhtaalla alustalla. Vaihto- ja palautusbootsit kannattaa pestä harjan kanssa. Likaisista, naarmuuntuneista, viallisista bootseista tai puuttuvista osista veloitamme arvonaleneman mukaan. Tuotteilla on 30vrk vaihto- ja palautusoikeus.

VAIHTO- JA PALAUTUS

Palauta bootsit Ylöjärvelle Ulla Uosukaiselle. Ohjeet löydät täältä -> Palautukset Vaihtaessasi toiseen kokoon maksat palautuksen postikulut itse ja tilisiirtona uudet postikulut 7,50e. Postitamme heti toisen koon, kun vaihtobootsit saapuvat perille. Ilmoita vaihdosta paivi.autahevosta@gmail.com tai 045-78328732.


Jos sopivan koon valitseminen, vaihtobootsien postittelu, hiertäminen tai jalassa pysyminen mietityttää, voit tilata tukihenkilön avuksesi missä tahansa vaiheessa. Sovitus- ja neuvontapalvelu on aika edullinen apu verrattuna moneen vaivaan, miltä säästyt. :)

Katso videot mittaamisesta ja sovituksesta! Kuinka Scoot bootseista valitaan sopiva koko


Ostamalla tämän tuotepaketin säästät 34.75 $ verrattuna siihen, jos ostaisit tuotteet yksitellen.

Materiaalipankki
Kun ostat tämän tuotteen, saat oikeuden nähdä nämä kohteet:
Lisätietoja tuotteesta

Jos valitset kassalla maksutavaksi ennakkolasku tai verkkolasku, näet em. kohteet vasta, kun olemme hyväksyneen antamasi laskutustiedot. Ilmoitamme hyväksymisestä sähköpostitse. Mikäli valitset maksutavaksi ennakkolasku, näet em. kohteet vasta, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.


Kommentit
Saara H. kirjoitti 20.9.2020:
Todella tyytyväinen näihin bootseihin. Hevonen liikkuu hyvin ja rentona kaikilla alustoilla, on menty kentällä,pikitiellä,soratiellä ja metsässä. Paketissa mukana kaikki tarvittava.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Artikkelit

Päivi Huhtanen, Ihmehevonen Tmi

Heippa, minä oon Huhtasen Päivi ja olen tämän sivuston perustaja. Toimin kengättömien hevosten vuoluneuvojana ja Scoot bootsien maahantuojana. Meidän pihatossa täällä Ylöjärvellä asuu kaksi omaa hevostani Kukka ja Pulla sekä kaksi Ulla Uosukaisen hevosta, Ville ja Heta. Järj...